eljazz Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Dawno nie byłem obecny na forum (kłopoty ze zdrowiem) przedstawiam moje prace nad BRDM 1. Model to błąd na błędzie, były chwile zwątpienia i chęć porzucenia. Błędy- podłoga nadaje się do wyrzucenia, tablica przyrządów również ale największa kicha to podwozie , odwrotnie umieszczono przednią oś.Kilka fotek na początek. Tyle na dzień dzisiejszy teraz malowanie wnętrza. Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 No panie Zenku zapowiada się dobry warsztat,będę się bacznie przyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Mam nadzieję, że ze zdrowiem już wszystko w porządku. Będzie co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Witamy ponownie Zenku, mam na dzieję że ze zdrowiem już lepiej, a co do modelu to myślę że powali nas w finale- jak zwyklę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Prac nad BRDN ciąg dalszy. Zostało parę drobnych elementów do doklejenia po złożeniu kadłuba. Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Zenek...dajesz, dajesz, nie przestajesz. Pozdrawiam. MBB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Będziesz jeszcze coś do komory silnika dorabiał bo rozumiem że będzie otwarty właz (szkoda by go było teraz zamykać)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Będziesz jeszcze coś do komory silnika dorabiał bo rozumiem że będzie otwarty właz (szkoda by go było teraz zamykać)? Będę tyle ile widać przez otwierany właz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Oglądam z przyjemnością! W jakim malowaniu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi