Flachenty Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Dziś zmajstrowałem sobie taką prostą podstawkę na bazie deski do krojenia z Biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Bardzo fajny modelik. Mimo iż konstrukcja tego wozu średnio mi się podoba to w Twoim wykonaniu model prezentuje się zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 4 Marca 2014 Autor Share Napisano 4 Marca 2014 Dziś dołożyłem parę cukierasków :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Witam, kompletnie nie moja bajka, ale modelik zmalowany zawodowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 5 Marca 2014 Cześć Właśnie skończyłem czytać cały wątek i jestem pod wrażeniem. Model sam w sobie bardzo ciekawy - podoba mi się kabina (jestem fanem prostych konstrukcji). Bardzo fajnie wyszła plandeka - weathering też bardzo dobry, jedynie co mogę napisać to mam wrażenie, że pojazd jest używany w ekstremalnie suchych warunkach, może warto by było dać minimalne plamienie olejem/paliwem w okolicach spodu kabiny, ale nie chcę się wymądrzać - ewentualnie jakimś filtrem przelecieć kabinę z zewnątrz - trochę dodało by to kontrastu. Wszystko zależy jaki miałeś zamysł, mnie i tak się bardzo podoba tak jak jest. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Zacny Waść modelik zmajstrowałeś to w takim razie do Bytumia jedziem M1078 LMTY pozdrawiam i gratuluję efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi