Flachenty Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Dziś zmajstrowałem sobie taką prostą podstawkę na bazie deski do krojenia z Biedronki Cytuj
gorlock Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Bardzo fajny modelik. Mimo iż konstrukcja tego wozu średnio mi się podoba to w Twoim wykonaniu model prezentuje się zacnie. Cytuj
Flachenty Napisano 4 Marca 2014 Autor Napisano 4 Marca 2014 Dziś dołożyłem parę cukierasków :rotfl: Cytuj
DARTH Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Witam, kompletnie nie moja bajka, ale modelik zmalowany zawodowo. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 5 Marca 2014 Super Moderator Napisano 5 Marca 2014 Cześć Właśnie skończyłem czytać cały wątek i jestem pod wrażeniem. Model sam w sobie bardzo ciekawy - podoba mi się kabina (jestem fanem prostych konstrukcji). Bardzo fajnie wyszła plandeka - weathering też bardzo dobry, jedynie co mogę napisać to mam wrażenie, że pojazd jest używany w ekstremalnie suchych warunkach, może warto by było dać minimalne plamienie olejem/paliwem w okolicach spodu kabiny, ale nie chcę się wymądrzać - ewentualnie jakimś filtrem przelecieć kabinę z zewnątrz - trochę dodało by to kontrastu. Wszystko zależy jaki miałeś zamysł, mnie i tak się bardzo podoba tak jak jest. pozdrawiam Christian Cytuj
Mitrandir Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Zacny Waść modelik zmajstrowałeś to w takim razie do Bytumia jedziem M1078 LMTY pozdrawiam i gratuluję efektów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi