Skinn3r Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Kiedyś (ponad 3 lata temu) zrobiłem model HMMWV M1113 ECV Dumvee, który został skradziony na konkursie w Olsztynie. Od tamtej chwili nie miałem motywacji do zrobienia kolejnego Dumvee aż do wczoraj, kiedy coś mnie tknęło, że chcę kolejnego Tym razem padło na M1025A2 based GMV-S. Będzie to miks Dragona, Revella i ręcznej roboty Z góry przepraszam za jakoś zdjęć, ale telefonem cudów nie zdziałam niestety Model ten nie będzie oparty na jakimś konkretnym egzemplarzu, ponieważ chcę zrobić taki trochę "kombajn" :P Więc tak... W planach: - M2HB jako główny KM - 3 dodatkowe KMy (pasażer obok kierowcy, pasażer za kierowcą i na pace) - 2szt. AT-4 w tym jedna przy obrotnicy - wyrzutniki granatów - półka na tylnym zderzaku - Zestaw Małego Operatora (czyli przeróżne bambetle, spoooro amunicji i inne bajery jak to na komandosów przystało ) - reszta wyjdzie w praniu Póki co zrobiłem tyle: To 'coś' na drugim zdjęciu w miejscu pasażera za kierowcą, to siedzisko-schowek dla KaeMisty, żeby mógł sobie spokojnie 'dupen platzen' i podziurawić kilku złych panów Kolejne elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 3 Lutego 2014 Autor Share Napisano 3 Lutego 2014 Póki co wszystko złożone na sucho. Jeśli chodzi o barierki to musiałem wybrać między fajnym wyglądem zewnętrznej części, a realistycznym odwzorowaniem wewnętrznej części. No i padło na zewnętrzną część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Drobne postępy Podest strzelca, 'to coś' pod stolik czego nigdy nie umiałem nazwać, przesunięte przegrody i poprawione barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Ładnie Bardzo dobrze to wygląda, zwłaszcza nowe barierki - duży + za poprawienie 'to coś' pod stolik czego nigdy nie umiałem nazwać Osłona silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Miałem przyjemność jechać w czymś takim po wertepach. Bardzo fajne przeżycie, a i panowie z załogi G którzy prowadzili te pojazdy widać że kochają tą robote bo banana mieli sporego mimo kilku godzin jazdy w zasadzie w kółko Podglądam bacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Zajmuje miejsce na widowni, chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Naprawdę poprzedniego ukradli Ci na konkursie? To doprawdy żałosne, że ktoś mógł ukraść model na konkursie.. może z zazdrości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 7 Lutego 2014 Autor Share Napisano 7 Lutego 2014 Nie mam pojęcia dlaczego i kto go zawinął.. Jest półka i stojak na skrzynie choć idealny nie jest... Sorki za foto, ale robione kalkulatorem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Ładnie się prezentuje Czekam na wyniki dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Nieźle, nieżle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Stoliken und elektroniken sprzęten Dojdzie jeszcze trochę kabelków i nie wiem czy jeszcze czegoś nie dodać, w sensie jakiegoś sprzęciora.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale to stary typ radia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Wiem, a SINCGARSa w 72 nigdzie nie dostanę :/ Ale już je przerobiłem trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 20 Lutego 2014 Autor Share Napisano 20 Lutego 2014 Na kołach i przymiarka z rupieciami: Także tego.. Tak to się prezenci póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Superancko wygląda. Jako że pojazd współczesny nie zabieram więcej głosu bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Póki co go dozbroiłem No i przednią osłonę ulepiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi