Exito Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 A wiesz, że w Exito od kilku dni można to kupić? *zamówić. Model jest nowością na marzec, więc w rękach będzie go można mieć najwcześniej w połowie miesiąca. Tak samo na mojehobby - na zamówienie, z zastrzeżeniem na czas realizacji około paru tygodni. Model mamy od 24 lutego na stanie w sklepie. Spora część już się sprzedała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 EN: We are going to show you a complete preview of all components of our kit No 1186 „Good Morning Da Nang!“ (F-4B 1/48). Tomorrow, we will begin with an overview of the Academy plastic, so todays picture shows all of that plastic together, before we take a closer look. This is just the beginning! Mamy zamiar zaprezentować wam kompletną zapowiedź zawartości zestawu 1186 „Good Morning Da Nang!“ (F-4B 1/48). Jutro zaczniemy od recenzji części Academy, dlatego dzisiaj publikujemy zdjęcie pokazujące wszystkie części (plastkiowe) razem, zanim się im (jutro) bliżej przyjrzymy. To dopiero początek! Model mamy od 24 lutego na stanie w sklepie. Spora część już się sprzedała. Euduard miał wypraski 24 lutego które od 25 lutego miał zacząć pakować, a Wy mieliście model 24-ego? A na stronie Eduarda model jest do kupienia dopiero od dzisiaj? Znaczy że Wam dostarczył model zanim fizycznie miał wypraski u siebie i zanim zaczął sprzedawać go u siebie? Miałem Exito za poważny sklep, ale zmieniłem zdanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exito Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Jak Pan nie wierzy to już nic na to nie poradzę. Modele były gotowe i sprzedaż hurtowa zaczęła się w Eduardzie od 17 lutego. Przesyłka do Polski z Czech dochodzi dość szybko więc mieliśmy już 24 lutego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 I to jest idealny przykład modelarskiego "Prawa Murphy'ego" jak już człowiek po wielkich bólach skompletuje i sklei wreszcie model w upragnionym malowaniu to ktoś wpadnie na pomysł i wypuści to wszystko w jednym pudle i po niższej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 I to jest idealny przykład modelarskiego "Prawa Murphy'ego" jak już człowiek po wielkich bólach skompletuje i sklei wreszcie model w upragnionym malowaniu to ktoś wpadnie na pomysł i wypuści to wszystko w jednym pudle i po niższej cenie. Jak zobaczyłem malowanie z czachami to właśnie od razu pomyślałem o Twoim Phantomie z ostatniego warsztatu (który swoją drogą wyszedł genialnie ), znam ten ból, miałem tak jak się użerałem z Chafee 1:35 z Italerki, a jak skończyłem to wyszły cuda z Bronco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tassadar Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Nie chcę być upierdliwy, ale ta linka dowodzi tylko, że Exito 25-ego dał wpis, że ma nowości Eduarda, (tutaj chwalił się, że miał 24-ego), a zdjęcie pudełek zostało dodane 7 godzin temu. Nie ma o co kruszyć kopii, nie będzie mi to spędzać snu z powiek, z mojej strony to tylko ciekawostka, jak przebiega konkurencja między sklepami internetowymi w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 W marcowym biuletynie edka są fotki sklejonego modelu, bardzo simpaticznie to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Nie chcę być upierdliwy, ale ta linka dowodzi tylko, że Exito 25-ego dał wpis, że ma nowości Eduarda, (tutaj chwalił się, że miał 24-ego), a zdjęcie pudełek zostało dodane 7 godzin temu. Nie ma o co kruszyć kopii, nie będzie mi to spędzać snu z powiek, z mojej strony to tylko ciekawostka, jak przebiega konkurencja między sklepami internetowymi w kraju. Ja już czekam na swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Witam. Ja dziś swojego dostałem. Pudło jest ogromne. Wszystko w pudle jak na wrzuconych wcześniej fotkach. Pozostaje dokupić żywiczne aim-7 i aim-9 ewentualnie mk.82 plus blachy do hamulcy aero. Model jak dla mnie ekstra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Model cudny, wczoraj do mnie dotarł - jestem pod wrażeniem. To tylka przykładowe zdjęcia szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Najs. Zamówiłem na hobbyście, ale nic się nie zmienia w statusie - chyba muszę zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 http://www.mojehobby.pl/products/Good-Morning-Da-Nang-Limited-Edition.html W naszym Kochanym Kraju są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 http://www.mojehobby.pl/products/Good-Morning-Da-Nang-Limited-Edition.htmlW naszym Kochanym Kraju są Nosz... W piątek nie mieli ich na stanie i odpisali mi w mailu, że dostawa za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Może tak oni tak defaultowo odpowiadają. Mnie w innej sprawie odpowiedzieli, że będzie w przeciągu kilku miesięcy... Okazało się, że były po jakimś tygodniu. Zabezpieczają się skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 I tak u Hobbysty wychodzi taniej. Koniec OFFTopa. A teraz zgadnijcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Zastanawiam się, czy mi kompresor wydoli na tych metrach kwadratowych powierzchni skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 I tak u Hobbysty wychodzi taniej. Koniec OFFTopa........ A ja znalazłe sklepik z modelami o kilka - kilkanaście złociszów tańszymi przykład: Gloster Javelin FAW.9/9R 0 - Airfix 12007 HOBBYSTA - 228,40zł MASTERHOBBY - 219zł A "F-4B Good morning Da Nang" - spójrzcie sami - 182.20zł http://www.masterhobby.pl/product_info.php/products_id/27759 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Ale asortyment mają skromny - jak chcę sobie jeszcze kupić blaszki/farby to ich nie kupię - a kupując je jednocześnie gdzie indziej różnica się niweluje poprzez dodatkową wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 No nie mów - trochę farbek jest: Alclad 2 GUNZE HUMBROL Italeri Italeri zestaw MODEL MASTER PACTRA Revell olejne Revell wodne TAMIYA Testors Vallejo a ich ceny też nie najgorsze. Blaszki co prawda tylko edzia, ale są. Jeśli czegoś nie ma załatwiaja na @ lub tel. Ja bynajmniej nie narzekam - to co potrzebuję to mam - nawet jeśli mam zaczekać tydzień czy dwa. Ale dość tego - przecież każdy z nas sam decyduje gdzie i ile wyda swojej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 14 Marca 2014 Autor Share Napisano 14 Marca 2014 Zdrowy wypasiony szew bez całe owiewke. Jesli mię wzrok nie zmyla, to Eduard "zapomniał" o napisach na uzbrojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Jestem już szczęśliwym posiadaczem rzeczonego modelu i zdążyłem zauważyć kilka błędów merytorycznych tudzież nieścisłości w instrukcji montażu. Nie jestem specjalistą od fantoma, ale będę musiał się stać, żeby nie zepsuć pięknych wyprasek jakimiś potworkami niezgodnymi z rzeczywistością. Zostałem też pozytywnie porażony ilością kalkomanii, choć na myśl o ich kładzeniu bierze mnie przerażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Tak mi przypadl ten fantomik do gustu, ze az nabralem smaka na tamiyowskiego "J" w 1:32. Kawal byka, we wroclawskim M-zone mozna zobaczyc poskladanego z koniczynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi