damien77 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Witam,wczoraj zakonczylem prace nad swoim drugim modelem , ogolnie jestem z niego zadowolony , przy nastepnym modelu zamierzam bardziej przylozyc sie do obic bo w tym zrobilem je na odwal . Edytowane 4 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Witam! Model bardzo ładny, tylko nazwa szkaradna... Czy też-szkaradnie zapisana. Co to za czołg-"KV-2"? Bo ja KW-2 z chyba MT-1 widzę na zdjęciu, całkiem zresztą pięknie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Apeluję o jednolite tło i ustawiony balans bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Zdjecia robilem telefonem , jutro zrobie nowe na innym tle aparatem.Nazwe poprawilem , sugerowalem sie napisem na pudelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Jak na pewnej galleri ktoś radził, ja tutaj radzę rób zdjęcia w w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Tło to ujdzie, nie bądźcie tacy delikatni. Gorsze są wg mnie słabe kadry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Model świetny. Zdjęcia mogły by być lepsze. Bardzo realistyczne ślady eksploatacji. Bardzo mi się podoba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Kup brystol w papierniczym, duży kawałek białej kartki, model się zmiesci, i spokojnie go obcykasz aparatem, bardzo podoba mi sie malowanie i ślady eksploatacyjne, w moim stylu takie:) A gaski cóż, zestawowe, to faktycznie nic sie nimi nie zwojuje:) Udany model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Widać, mimo kiepskich zdjęć, że model jest ładnie poobijany. Proszę o zestaw lepszych zdjęć na jednolitym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Kliment wygląda bardzo ładnie. Czysto sklejony i ładnie wymalowany. Obicia bardzo mi się podobają. Jednak brak mi trochę konsekwencji w całej koncepcji. Zakładam, że model ma przestawiać pojazd porzucony przez załogę dawno temu i w pośpiechu. Wskazuje na to brak karabinu z tyłu wieży (przedni karabin został) oraz zardzewiałe koła jezdne. Jednak zęby koła napędowego i grzebienie gąsienic pociągnąłeś metalizerem co trochę rzuca się w oczy. Przyłączam się do prośby o lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Dziekuje za pozytywne opinie , wczoraj probowalem zrobic lepsze zdjecia aparatem jednak z marnym efektem , postanowielm poprosic kolege ktory zajmuje sie fotografia aby wykonal pare fajnych ujec , na dniach zaopatrze sie w brystol i moze w weekend beda juz lepsze zdjecia. Jednak brak mi trochę konsekwencji w całej koncepcji. Zakładam, że model ma przestawiać pojazd porzucony przez załogę dawno temu i w pośpiechu. Wskazuje na to brak karabinu z tyłu wieży (przedni karabin został) oraz zardzewiałe koła jezdne. Jednak zęby koła napędowego i grzebienie gąsienic pociągnąłeś metalizerem co trochę rzuca się w oczy. Zgadzam sie z toba , brak mi jeszcze doswiadczenia dlatego gdzies po drodze odbieglem troche od tematu (czytaj : porzucony czolg ) . W nastepnym projekcie lepiej to wszystko przemysle i przyloze sie do detali tak aby bylo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 kw sam w sobie jest piekny a Twoje wykonanie jest bajeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 kw sam w sobie jest piekny a Twoje wykonanie jest bajeczne Dziekuje , takie komentarze zachecaja mnie do dalszego dzialania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Generalnie udany model. Zapomniałeś zeszlifować na wieży znaczniki do mocowania uchwytów w wersji niemieckiej. Nie podoba mi się jedynie brudzenie tylnej części wanny. Ostatnio też dyskusyjna jest kwestia rdzy na wydechach w KW, ale to już kwestia gustu. Zdjęcia zdecydowanie do poprawy. Zobaczymy jak z Oplem ci pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Obiecalem wstawic lepsze zdjecia , oto i one . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Balans bieli gdzieś Ci uciekł, powinieneś go złapać Pozwoliłem sobie trochę poprawić cały ten balans. Mnie się ogólnie model podoba. Oprócz tych kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Bajerancki. Tylko obręcze kół mógłbyś potraktować metalizerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi