Daz Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Już kiedyś wstawiałem ten model do galerii, ale został przebudowany, poprawiony i jestem ciekaw Waszych opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Wow:-) podziwiam ze chciało Ci sie go pociąć i poskładać...robi wrażenie:-) a kiedy galeria z USCG ? Przebudowywałeś go w trakcie robienia tego ktory jest na warsztacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 Jak zrobiłem USCG to ten wydał się tragiczny i poświęciłem cały dzień i rozłożyłem go na części pierwsze, przebudowałem, odmalowałem i jest A galeria USCG dosłownie za 5 min będzie gotowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesio Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Poza przednią szybą prezentuje się ok. A nie jest to czasem Rescue Hawk ? Seahawk zdaje się nie miał tego rozsuwanego okna, i wyrzutnię boi sonarowych czy czegoś w tym stylu. Ale specem nie jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 też ubolewam nad tą przednią szybą, ale był to jedyny element którego nie dało się teraz "odnowić" w trakcie przebudowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Ślady eksploatacji wyglądają łagodnie mówiąc słabo. Malowałeś model bezbarwnym lub sidoluxem przed upiększaniem? Kalkomanie też najprawdopodobniej kładłeś bez lakieru bezbarwnego, bo widać film. Fajnie, że Ci się chce, ale nic na skróty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted May 8, 2014 Author Share Posted May 8, 2014 Miałem trochę czasu, nabrałem trochę wprawy, i postanowiłem totalnie przebudować SeaHawka i to są efekty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Jest o nieboniebo lepiej, ale jeszcze trochę dokładności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 Dzięki z każdym kolejnym staram się aby było lepiej, a ten nie dawał mi spokoju, i musiałem go odbudować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts