Daz Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Już kiedyś wstawiałem ten model do galerii, ale został przebudowany, poprawiony i jestem ciekaw Waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Wow:-) podziwiam ze chciało Ci sie go pociąć i poskładać...robi wrażenie:-) a kiedy galeria z USCG ? Przebudowywałeś go w trakcie robienia tego ktory jest na warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 Jak zrobiłem USCG to ten wydał się tragiczny i poświęciłem cały dzień i rozłożyłem go na części pierwsze, przebudowałem, odmalowałem i jest A galeria USCG dosłownie za 5 min będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Poza przednią szybą prezentuje się ok. A nie jest to czasem Rescue Hawk ? Seahawk zdaje się nie miał tego rozsuwanego okna, i wyrzutnię boi sonarowych czy czegoś w tym stylu. Ale specem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 14 Lutego 2014 Autor Share Napisano 14 Lutego 2014 też ubolewam nad tą przednią szybą, ale był to jedyny element którego nie dało się teraz "odnowić" w trakcie przebudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Ślady eksploatacji wyglądają łagodnie mówiąc słabo. Malowałeś model bezbarwnym lub sidoluxem przed upiększaniem? Kalkomanie też najprawdopodobniej kładłeś bez lakieru bezbarwnego, bo widać film. Fajnie, że Ci się chce, ale nic na skróty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 8 Maja 2014 Autor Share Napisano 8 Maja 2014 Miałem trochę czasu, nabrałem trochę wprawy, i postanowiłem totalnie przebudować SeaHawka i to są efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Jest o nieboniebo lepiej, ale jeszcze trochę dokładności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 13 Maja 2014 Autor Share Napisano 13 Maja 2014 Dzięki z każdym kolejnym staram się aby było lepiej, a ten nie dawał mi spokoju, i musiałem go odbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi