hiwis Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Witam. Model skończony jeszcze w zeszłym roku ale dopiero teraz doczekał się podstawki (i Dawida). Zvezda bez większych poprawek. Niestety na fotkach błyszczy się trochę za bardzo, w rzeczywistości jest bardziej satynowy - miał być "super-mat" ale lakier matowy spłatał mi figla Wdzięczny będę za wszelką krytykę. Pewną inspiracją była ta fotografia: I parę fotek z zeszłorocznych prac: Dziękuję za uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Nakradli ruskie drewna Popraw pasy na wierzy o ile to jeszcze możliwe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 A taka refleksja natury ogólnej mi się nasunęła: Dawid, król Izraela, a w tej dioramce gra jego rolę żołnierz III Rzeszy. Wyszło takie zabawne faux pas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Ciekawa scenka. Co dla mnie nie tak to: nie podoba mi się szmata, czoł za bardzo się świeci i te duże kłody drewna wyglądaja troszkę nienaturalnie - za idealnie proste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 może pójdź w stronę deszczu - podłoże z kałużami, mokre... to może być bardzo dobry ruch (!). Generalnie jest ciekawie, dobrze... poza połyskiem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts