marek d Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Ktoś z kolegów maluje tymi farbami? Proszę o trochę opinii. Chodzi mi o akrylowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 To nie możliwe, 9000 użytkowników i nikt nie ma doświadczeń z tymi farbami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Ja mam...z trzema kolorami.Podobno do Wrześniowej pancerki. Pod pędzel mi pasowały.Piaskowy nawet dobrze kryje ciemne kolory. Ciemnobrązowy/ziemisty ciut się mazał...i dawał oznaki błyszczącego.Po wymieszaniu było ok. Bez rozcieńczania...interakcja z aero - nieznana[bo nie posiadam takowego]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 plastikk dziekuję za opinię, trochę mało ale zawsze coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Swojego czasu dawno dawno temu malowałem tymi farbami pamiętam że pędzlem malowało się świetnie i dodatkowo były to oryginalne kolory na samoloty pokładowe RAF nie produkowane przez nikogo innego.Pozdrawiam M1A1(HA) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeryt Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Witam-maluje Agamą niestety tylko olejami-w sumie niezłe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wprzybylak Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ostatnio pierwszy raz skorzystałem z tych farb w aero, efekt b. dobry, choć w pewnym momencie były farfocle, łatwe do usunięcia. Po zaschnięciu prezentuje się nieżle. Trzeba być czujnym przy barwach- zieleń IAF moim zdaniem stanowczo zbyt ciemna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts