marek d Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Ktoś z kolegów maluje tymi farbami? Proszę o trochę opinii. Chodzi mi o akrylowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 To nie możliwe, 9000 użytkowników i nikt nie ma doświadczeń z tymi farbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Ja mam...z trzema kolorami.Podobno do Wrześniowej pancerki. Pod pędzel mi pasowały.Piaskowy nawet dobrze kryje ciemne kolory. Ciemnobrązowy/ziemisty ciut się mazał...i dawał oznaki błyszczącego.Po wymieszaniu było ok. Bez rozcieńczania...interakcja z aero - nieznana[bo nie posiadam takowego]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 plastikk dziekuję za opinię, trochę mało ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Swojego czasu dawno dawno temu malowałem tymi farbami pamiętam że pędzlem malowało się świetnie i dodatkowo były to oryginalne kolory na samoloty pokładowe RAF nie produkowane przez nikogo innego.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Witam-maluje Agamą niestety tylko olejami-w sumie niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Ostatnio pierwszy raz skorzystałem z tych farb w aero, efekt b. dobry, choć w pewnym momencie były farfocle, łatwe do usunięcia. Po zaschnięciu prezentuje się nieżle. Trzeba być czujnym przy barwach- zieleń IAF moim zdaniem stanowczo zbyt ciemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi