Seba77 Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Dzięki za browarka dzisiaj taka duchota że się przyda Zaczynam etap lotniczy. Na pierwszy ogień poszły pływaki i spód samolociku. W pływakach dorobiłem zastrzały i odciągi. Wykorzystałem struny gitarowe 0,08 , 0,12 oraz żyłkę 0,1mm. Po sklejeniu dałem podkład. Klejenie przezroczystego plastiku jest bardzo upierdliwe. Mało co widać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Share Napisano 27 Lipca 2014 Samolociki ukończone. Dodatkowo wykonałem na podstawie planów wózki startowe. Praca dobiegła końca i teraz czas szykować Bismarcka do galerii końcowej. W samolocikach przerobiłem , wykonałem od nowa zamontowanie pływaków. Jednemu samolocikowi aby nie było nudno złożyłem skrzydełka. Kalkomanie kładzione przy pomocy płynu zmiękczającego. Jak wyszło oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Arado świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozek Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 .. Co tu do oceniania .. tylko patrzeć, patrzęć i się uczyć ( przynajmniej ja ) Pozdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi