konrad444 Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Witam. Model skończony już dawno temu jednak nie miałem jakoś chęci na zrobienie mu sesji dopiero teraz się zmobilizowałem więc wstawiam. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Ładny Model, Podoba mi się bardzo. Super ślady zużycia itp. Popraw jedynie ostrość w fotkach i będzie super. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 apropo ostrości zdjęć to rozjechała się ona dopiero na fotosiku te same zdjęcia dodałem na facebooka i mają dobrą ostrość jeśli chcesz zobaczyć mogę podać link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 udało mi się je wstawić w lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Faktycznie te drugie zdjęcia lepsze, ale powtórzę to, co napisałem przy GAZie Tigrze - Twój model zasługuje na lepsze fotki. Postaraj się o większy arkusz (bristol A1 kosztuje zawrotne 2-3 zł), poczekaj na dobre światło dzienne i pstryknij jeszcze jedną sesję. Brawo za temat, brawo za wykonanie (choć nie do końca widać, jak ten model naprawdę wygląda) Mam nadzieję na więcej współczesnych pojazdów kołowych od Ciebie (może kiedyś jakiś Humvee?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Mam chęć na jakiegoś humvee (napewno nie zrobię go aż tak dobrze jak ty) ale najpierw muszę skończyć to co leży u mnie rozgrzebane czyli Panzerkampfwagen IV blitza i F4U-1A corsair (tego robię na konkurs na pwm), ale zawsze coś sie może zrobi Bytom sie zbliża to i coś pewnie znajdę. Jeżeli będziesz w bytomiu to obydwa modele zobaczysz bo je biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Mam chęć na jakiegoś humvee Polecam któregoś M1114, również z Bronco, jakość taka, jak ten Buffalo. Sama przyjemność ze składania napewno nie zrobię go aż tak dobrze jak ty E tam, gadanie takie Jak spróbujesz, to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Bardzo rzadki model na forach. Ładnie wykonany chic jak juz Kuba pisał zdjęcia ciągle lipa. Nie pozwalają w pełni nacieszyć się widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 3 Marca 2014 Cześć Bardzo ładny "Bawół" - świetnie Tobie wyszedł - faktycznie aż się prosi o foto z naturalnym światłem i na dużym kawałku jednolitego tła (a może po prostu zabierzesz model na świeże powietrze i jakiś plener uda Ci się ustrzelić) Jak długo trwała budowa? Czy mógłbyś podać jeszcze listę dodatków z których budowałeś tego wielkoluda? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Tak z ciekawości spytam...szyby celowo niemalowane na zielono, no i coś chyba nie tak z tylnymi światłami? źródło internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Marca 2014 Autor Share Napisano 3 Marca 2014 Witam. Dziekuje za dobre opinie okna owszem niemalowane celowo budowa u mnie trwala kolo 2-3 miesiwcy nie pamietam bo to bylo ze dwa lata temu a zadnych dosatkow nie uzywalwm prosto z pudla może dlatego ze wtedy nie bylo jeszcze prawie zadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Marca 2014 Autor Share Napisano 3 Marca 2014 Tak z ciekawości spytam...szyby celowo niemalowane na zielono, no i coś chyba nie tak z tylnymi światłami? źródło internet Owszem szyby celowo nie są zielone. Światła natomiast u mnie są zasłonięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Owszem szyby celowo nie są zielone. Światła natomiast u mnie są zasłonięte Tak, widzę, że są zasłonięte jednakże w realu, te osłony zazwyczaj są całkowicie usuwane i tak samo szyby powinny być jednak zabarwione zielonkawo. No ale to Twój model i Tobie ma się podobać, więc nie mam więcej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Powiem tak model fajny, ale wg mnie nie dokończony. Fartuchy gumowe wyglądają jak by dopiero co zostały założone, choć cała reszta wygląda na używaną i to nie źle. Przy zbliżeniach widać niestety maźnięcia pędzlem, szczególnie z tyłu na drzwiach. Nie wiem czy wiesz na czym polega metoda "Suchego pędzla", pędzel ten jest praktycznie odsączony z farby. Kiedy ja w końcu zacznę robić swojego Bawoła, chyba się prędzej doczeka swojego brata z osłonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi