Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Niedawno zacząłem przygodę z modelarstwem. Jest to mój drugi model pojazdu i 6 w ogóle (potrenowałem trochę na samolotach).

Co do modelu bardzo przyjemnie się go składało. Dobre dopasowanie części,wiele szczegółów, mało nadlewek. W ciąż się uczę, i po małym treningu mam zamiar trochę go jeszcze przykurzyć. Może zmierzę się też z pierwszą dioramką.

Jeżeli będą zainteresowani mogę dodać też zdjęcia z warsztatu.

Pozdrawiam, zachęcam do komentowania i cennych porad.

1)

DSCN1174.JPG

2)

DSCN1149.JPG

3)

DSCN1158.JPG

4)

DSCN1147.JPG

5)

DSCN1170.JPG

6)

DSCN1175.JPG

7)

DSCN1178.JPG

8)

DSCN1186.JPG

9)

DSCN1183.JPG

10)

bypicasa2html.gifcreated by picasa2html.com

Napisano

Jak na 2. model pojazdu i 6. w ogóle, to... Paaaanie Koleeego W zasadzie wszystko mi się w tym modelu podoba, no może oprócz braku wspomnianego lekkiego kurzu. Ale i to jest niekonieczne, przecież każdy pojazd bywa czasem czysty. Najbardziej trafia do mnie plandeka i drewienka narzędzi. Ciekawy temat, współczesnych pojazdów 4x4 nigdy za dużo

Jeżeli będą zainteresowani mogę dodać też zdjęcia z warsztatu.

Ja jestem

Napisano

Ja także byłbym ciekaw warsztatu.

Model bardzo ładny jednakże mam wątpliwości co do anteny na przednim zderzaku-czy nie zbyt gruba.

Czy przednie reflektory malowałeś czy były w takim kolorze?

A co do kurzu to tylko opony bym przyprószył lekko.

Napisano

Przydaloby sie go upaprac konkretnie, ale i tak ciekawy model

Napisano

Zbyt czysty wygláda jakby z salonu wyjechal a jak wiadomo ja lubie mocno upierdzielone modele.

Napisano

Przede wszystkim to witam kolegę z Lublina na forum. Model wg mnie zrobiony bardzo ładnie, tylko na fotkach jakie pokazał Kubisz klosze są białe, a wg mnie to szczegół. Tak jak wcześniej napisałem model bardzo ładny i nieusyfiony za bardzo. Tak trzymaj.

Napisano

Bardzo fajnie zrobiony modelik. I to wbrew panującej modzie na bród i smród a'la supermodelowe produkcje Model wygląda tak jak powinien - dać do zdjęć odpowiednie tło i niejeden pomyli z prawdziwym autem. BRAWO !