fishu199 Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Witam! Niedawno zacząłem przygodę z modelarstwem. Jest to mój drugi model pojazdu i 6 w ogóle (potrenowałem trochę na samolotach). Co do modelu bardzo przyjemnie się go składało. Dobre dopasowanie części,wiele szczegółów, mało nadlewek. W ciąż się uczę, i po małym treningu mam zamiar trochę go jeszcze przykurzyć. Może zmierzę się też z pierwszą dioramką. Jeżeli będą zainteresowani mogę dodać też zdjęcia z warsztatu. Pozdrawiam, zachęcam do komentowania i cennych porad. 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Jak na 2. model pojazdu i 6. w ogóle, to... Paaaanie Koleeego W zasadzie wszystko mi się w tym modelu podoba, no może oprócz braku wspomnianego lekkiego kurzu. Ale i to jest niekonieczne, przecież każdy pojazd bywa czasem czysty. Najbardziej trafia do mnie plandeka i drewienka narzędzi. Ciekawy temat, współczesnych pojazdów 4x4 nigdy za dużo Jeżeli będą zainteresowani mogę dodać też zdjęcia z warsztatu. Ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferrfan Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Ja także byłbym ciekaw warsztatu. Model bardzo ładny jednakże mam wątpliwości co do anteny na przednim zderzaku-czy nie zbyt gruba. Czy przednie reflektory malowałeś czy były w takim kolorze? A co do kurzu to tylko opony bym przyprószył lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Ładny model. I tak jak poprzednicy, troszkę kurzu na koła i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Przydaloby sie go upaprac konkretnie, ale i tak ciekawy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Przydaloby sie go upaprac konkretnie A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Zbyt czysty wygláda jakby z salonu wyjechal a jak wiadomo ja lubie mocno upierdzielone modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Rafał, to nie jest czołg Brudzenie to zazwyczaj kwestia gustu. A wg mnie do takiego samochodziku w takim malowaniu bardziej pasuje jednak czystość, niż usyfienie. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:JGSDF_Type73_(new)_Kogata_Truck_(MP_vershion).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Przede wszystkim to witam kolegę z Lublina na forum. Model wg mnie zrobiony bardzo ładnie, tylko na fotkach jakie pokazał Kubisz klosze są białe, a wg mnie to szczegół. Tak jak wcześniej napisałem model bardzo ładny i nieusyfiony za bardzo. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Bardzo fajnie zrobiony modelik. I to wbrew panującej modzie na bród i smród a'la supermodelowe produkcje Model wygląda tak jak powinien - dać do zdjęć odpowiednie tło i niejeden pomyli z prawdziwym autem. BRAWO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Bardzo fajnie się prezentuje Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi