Leszek.Sz. Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Prosto z pudła, + dorobienie oszklenia wizjerów, na lewej burcie paski do mocowania ekwipunki wymienione na blaszki. Nasze ASU powinny mieć brezentową osłonę jarzma działa, i trochę inne mocowanie błotników – pominąłem to zupełnie świadomie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid9712 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Co tu dużo mówić.. Jest po prostu piękny. + za polskie barwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 35 das 6 PDPD, czyli pancerni spadochroniarze. Super wyszedł, prawdziwy postrach Duńczyków! Może by tylko ciut "zryć" nawierzchnię dla podkreślenia siły gąsienic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Świetny model jedyny pojazd LWP, jaki mi się na prawdę podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Świetny, duże brawa za wykonanie i polskie malowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted March 10, 2014 Super Moderator Share Posted March 10, 2014 Cześć Bardzo ładnie wykonany model. Podoba mi się Twoje aero - ładnie rozjaśniłeś niektóre elementy - dobra robota z modulacją! pozdrawiam i czekam na następne dzieła! Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 ASU- zawsze zdrowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts