Leszek.Sz. Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Prosto z pudła, + dorobienie oszklenia wizjerów, na lewej burcie paski do mocowania ekwipunki wymienione na blaszki. Nasze ASU powinny mieć brezentową osłonę jarzma działa, i trochę inne mocowanie błotników – pominąłem to zupełnie świadomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Co tu dużo mówić.. Jest po prostu piękny. + za polskie barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 35 das 6 PDPD, czyli pancerni spadochroniarze. Super wyszedł, prawdziwy postrach Duńczyków! Może by tylko ciut "zryć" nawierzchnię dla podkreślenia siły gąsienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Świetny model jedyny pojazd LWP, jaki mi się na prawdę podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Świetny, duże brawa za wykonanie i polskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2014 Cześć Bardzo ładnie wykonany model. Podoba mi się Twoje aero - ładnie rozjaśniłeś niektóre elementy - dobra robota z modulacją! pozdrawiam i czekam na następne dzieła! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 ASU- zawsze zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi