Leszek.Sz. Napisano 8 Marca 2014 Napisano 8 Marca 2014 Prosto z pudła, + dorobienie oszklenia wizjerów, na lewej burcie paski do mocowania ekwipunki wymienione na blaszki. Nasze ASU powinny mieć brezentową osłonę jarzma działa, i trochę inne mocowanie błotników – pominąłem to zupełnie świadomie. Pozdrawiam Cytuj
dawid9712 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Co tu dużo mówić.. Jest po prostu piękny. + za polskie barwy Cytuj
Michal_G Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 35 das 6 PDPD, czyli pancerni spadochroniarze. Super wyszedł, prawdziwy postrach Duńczyków! Może by tylko ciut "zryć" nawierzchnię dla podkreślenia siły gąsienic? Cytuj
Desaxe Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Świetny model jedyny pojazd LWP, jaki mi się na prawdę podoba Cytuj
imek46 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Świetny, duże brawa za wykonanie i polskie malowanie. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 10 Marca 2014 Super Moderator Napisano 10 Marca 2014 Cześć Bardzo ładnie wykonany model. Podoba mi się Twoje aero - ładnie rozjaśniłeś niektóre elementy - dobra robota z modulacją! pozdrawiam i czekam na następne dzieła! Christian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi