bazylms Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Działaj. Ja kupiłem Dragony, bo mi już wnętrza obrzydły - za dużo z tym roboty a za mało efektu na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2014 Autor Share Napisano 19 Marca 2014 Chyba jednak trochę więcej tej bieli by się przydało. Zrób mu potem delikatny fitr z brązu - powinno to dość ciekawie wyglądać plus jakieś obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Rozsiadam się i oglądam. Na pudełku widzę malowanie z 1 BPanc - takie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2014 A nie da sięjej jakoś wyrwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 że tobie chce się aż tak męczyć z czymś czego i tak potem nie widać. model bardzo ładnie kleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisałeś: Czas zamknąć kadłub; A może nie przyklejaj kadłuba do podwozia??? Bedzie można podziwiać to dopracowane wnętrze a tak to po co farby i klej traciłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Fajnie Ci idzie . Marzy mi się zrobić kiedyś taki model z wnętrzem... Póki co, trzymam kciuki i kibicuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Dobra z tym marnowaniem przesadziłem ale nie sklejaj ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja z kolei uważam zupełnie inaczej. Faktycznie widać doskonale wykonanie wnętrza, ale jak ma się to do prezentacji modelu? Tak rozgrzebany T-34 w realu nie miał prawa istnieć i nie istniał. Model z wszelkimi otwartymi włazami i pokrywami technologicznymi owszem ale wyłącznie w dioramach przedstawiających jakieś warsztatowe scenerie. W pozycji bardziej bojowej otwarte jedynie włazy załogi ( i tu mimo niewielkiej ich powierzchni dla chcącego coś zobaczyć zobaczy tyle ile trzeba). No i pozycja bojowa - całkowicie pozamykana. Wszystko zależy od koncepcji przyjetej przez autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Dobra przestame cie dręczyć. Bardzo podobają mi sie twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Czyli można uznać że środek masz skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Wszystko pięknie i ładnie, ale moim osobistym zdaniem jeżeli robić wnętrze to w miarę je odwzorować. Wiem że mówiłeś że sklejasz połówki etc chodź oczywiście nie musiałeś, ale np mogłeś zrobić zapięcia na pociski (które będzie widać po ściągnięciu wieży). Teraz niestety wyglądają jakby lewitowały ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 fajne wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Ciekawie się prezentuje przed malowaniem , jak te figurki? Jeszcze jedna myśl mi się nasunęła. Szkoda ze nie uchwyty zrobiłeś z pudla a nie druciane wyglądały by dużo lepiej ( lekko powyginane ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 BArdzo jestem ciekawy jaka ci zieleń na nim wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Nie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Nie ma to jak dobre wieści z rana. Działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi