konrad444 Napisano 28 Marca 2014 Autor Share Napisano 28 Marca 2014 Tutaj wstawiam te gałęzie jest to produkt firmy mininatur Udało mi się skończyć też sklejanie gąsienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Witam. W ostatnim czasie udało mi się dokończyć wash na wieży nałożyć zacieki i zrobić obicia oraz coś tam dokleić oto efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Kolejny postęp tj. zaczynam kłaść pigmenty na razie na mokro fixer jeszcze nie wysechł ps. sorry że zdjęcia nie na jednolitym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 o Matko Bosko jedną z cnót jest umiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Jak na razie to tylko baza jeszcze sie sporo zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Przesuszyłem pigmenty teraz boki wanny wygladają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Wygląda na zwraczony/nadpalony, a chyba nie o to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 W rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej kolory sie troche zmieniły na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 a dlaczego błotniki od spodu i podwozie jest czyste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 To jeszcze będę budził narazie zajołem sie bokami wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Dalsze brudzenia na ten moment wygląda to tak Już teraz pobrudziłem błotniki i widoczną cześć kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Dość grubo tego błota. Przewidujesz akuratną podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Jeszcze nwm ale być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Witam dziś położyłem pigmenty na koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Popraw zdjęcia, bo ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Na moment obecny tak się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Oraz druga strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 31 Marca 2014 Autor Share Napisano 31 Marca 2014 Witam. W ostatnim czasie zrobiłem gąski: I trochę bardziej szczegóły Udało mi się złożyć podwozie do kupy na razie na sucho tylko do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Younhand Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Napis trochę nie wyszedł,ale reszta spoko-podoba mi się ten "pordzewiały"efekt blachy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 31 Marca 2014 Autor Share Napisano 31 Marca 2014 Wszystko już poprzyklejałem i zacząłem kurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maestro Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Bardzo mocne to brudzenie ale moim zdaniem całkiem akuratne Czym utrwalałeś to "przykurzenie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 31 Marca 2014 Autor Share Napisano 31 Marca 2014 Jeszcze tego nie utrwalałem bo trochę musze przytrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam. Rozważam rzucenie na czołg jakiś bambetli tutaj przykładowe co o tym myślicie. Bardzo was proszę o swoje sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Gałezie całkiem fajnie wyglądają tylko przydałoby się ich trochę wiecej. Co do trzeciej fotki to jakoś mi te rozmieszcenie gratów nie leży - może za symetrycznie. P.S. Zły typ kanistra - wersja późna. Zobacz w moim wątku tam była dyskusja na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Kanister rzuciłem ten co miałem na biurku Mam 3 kanistry z zestawu już pomalowane wiec to je bym użył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi