hypnos82 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Podoba mi się Worki wyglądają bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Warsztatowa szybka fotka, ogólnie z malowania już mało zostało, troszkę go pordzewić muszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Na wieży musiałem trochę ciąć ale się dopasowały, na kadłubie no właśnie musiałem ostro ciąć ale w miarę dopasowałem. Trochę tobołów dorobię i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Nie wiem czym go oblałeś, ale wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Malowanie gotowe, czas na brudzenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Model jest skończony, teraz tylko czekam aż friulki do mnie dotrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Świetnie wygląda! Tylko ta skrzynka taka... Nie wie jak to napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Jaka skrzynia, zaznacz na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Jest tylko jedna z lewej strony czołgu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 To nie skrzynia tylko drewniany klocek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Ale emituje skrzynie albo mi się tak wydaję Nieważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 To jest klocek pod podnośnik, zwykły drewniany klocek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Sprałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Rafał, bardzo ładny. Jedynie workom by się przydało mocniejsze cieniowanie w zakamarkach. Kurde, chciałbym mieć takie tempo składania modeli. Kurzyłeś aero czy pigmenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Mam teraz trochę czasu to się spieszę, brudzony mocno rozcieńczonym pigmentem z aerka a później z pędzla. Dałem sporo kurzu ale i tak tego nie widać przez malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Teraz podoba mi się i to bardzo , jakieś odstępstwo od modeli z kamuflażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Dzięki, ostatnio ciągle jakoś tak buduję modele jednobarwne, niedługo trzeba będzie poszaleć z jakimś trójkolorowym kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Model świetny co do twojej wypowiedzi: Dzięki, ostatnio ciągle jakoś tak buduję modele jednobarwne, niedługo trzeba będzie poszaleć z jakimś trójkolorowym kamo Dawaj jakiegoś japońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Rafał możesz napisać jaki to zestaw Dragona jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Krzychu pewnie ten Dragon 6394. Ciekawie wyszło to kurzenie ale ta miniowa piasta razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Ciężko go dorwać. Jest może jakiś inny zestaw z którego można zrobić taką jak Rafał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Ciężko go dorwać. Jest może jakiś inny zestaw z którego można zrobić taką jak Rafał? Tamiya oferuje to: http://www.mojehobby.pl/products/German-Pz.-Kpfw-III-Ausf.-L.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 To jest zestaw 6394, bardzo ciężko dostępny, ja miałem farta o dorwałem go w sklepiej modelarskim w Koszalinie za 115zł!!!!! Teraz kosztuję około 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Tak myślałem że to ten. U mnie w UK też go trafić nie można. No nic, na razie mam jeszcze co kleić a może kiedyś się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 4 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Siema No trafić można http://www.ebay.co.uk/itm/DRAGON-PANZER-IIIJ-1-35-SCALE-KIT-NO-6394-/181365984888?pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item2a3a414e78 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi