fredrs6 Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) Mój B-17 z tego modelu jestem zadowolony Edytowane 27 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 No, ten mis jest fajny. Tamte miały wady. Herkules był kiepsko brudzony(używaj raczej olei artystycznych rozcieranych pędzelkiem) Aircobra tez miała jakieś dziwne braki. Błyszczała się jak... bardzo w każdym razie. A ten B-17, nie kłuje w oczy ,-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredrs6 Napisano 27 Marca 2014 Autor Share Napisano 27 Marca 2014 Jedne są już stare drugie nowsze więc powoli się uczę i mam nadzieje że forum pomoże w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Bardzo fajnie wygląda! Oryginalne malowanie i zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Pomysł na model świetny, chciałoby się zobaczyć więcej, pomyśl o dorzuceniu paru lepszych zdjęć, bo szkoda go tak zostawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Pomysł na model świetny, chciałoby się zobaczyć więcej, pomyśl o dorzuceniu paru lepszych zdjęć, bo szkoda go tak zostawiać. Jestem za, model wygląda dobrze i warto zrobić lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi