Peter_D Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Tak oto się dokonało smile Diorama, która miała byś skończona w zeszłym roku na święta, będzie na święta ale Wielkanocne smile W rolach głównych modele F-Toys w skali 1:144. AT-AT. AT-ST oraz snowsppedery. Kilka drobnych modyfikacji, ale w większości pracę odwala tutaj malowanie i brudzenie. Jak na moje oko wyszło całkiem przyzwoicie. A jak moje oko cieszy to nie jest tak strasznie smile Oczywiście makro zabija całą magię pracy, ale zawsze tak bywa. Poniżej fotki. dajcie znać co o tym myślicie. Więcej na: http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?id=669&title=assault_on_hoth.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 StarWars fajna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Wygląda świetnie. Szkoda że nie zrobiłeś jednego speeder'a jak zaczepia line o nogi "słonia ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Bardzo fajne. Podoba mi się pierwsze zdjęcie - takie filmowe jakby w ruchu. Zresztą to Star Wars i musi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Wygląda świetnie. Szkoda że nie zrobiłeś jednego speeder'a jak zaczepia line o nogi "słonia ". Dokładnie tego samego mi brakło .Mimo wszystko dioramka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Rewelacja. Super dioramka. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Super, sam planuję coś takiego z zestawu AMT w skali jak oceniam ok 1/200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raphael Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 ach, Gwiezdne Wojny! Mniam:) Super diorama, pierwsze zdjęcie wyszło prawie jak kadr z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Świetna diorama! Bardzo mi się podoba! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi