vollff Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Witam Panowie w Bovington Tank muzeum bedzie fajna impreza - Wybiera się ktoś? http://www.tankmuseum.org/whats-on/events/bovevt53784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Chętnie bym pojechał, ale dla mnie to za daleko. Ponad 4 godziny jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Chętnie bym pojechał, ale dla mnie to za daleko. Ponad 4 godziny jazdy. Ja mam 3,5 h . Jeżdżę już od dwóch lat . My jeździmy na dwa dni , mamy nie daleko pole namiotowe na którym się zatrzymujemy . A ty bazylms z jakiego miasta tu w uk jesteś . Takie koszulki mieliśmy w tamtym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 5 mil na zachód od Chester. Pierwsza miejscowość w Walii. A ty? Koszulka prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 5 mil na zachód od Chester. Pierwsza miejscowość w Walii. A ty? Koszulka prima sort. z wolverhampton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Zdaje się że mamy że dwie wystawy w okolicy na które klub się wybiera, ale jeszcze nie mam listy na ten rok. Jedna zdaje się to Sutton-Coldfield we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Haha to ok 20 min ode mnie morfeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Kzugaj a dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Na pierwszej stronie jest mapa. Tam są zaznaczone lokalizacje prawie wszystkich w UK. A przynajmniej tych którzy się dopisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Na pierwszej stronie jest mapa. Tam są zaznaczone lokalizacje prawie wszystkich w UK. A przynajmniej tych którzy się dopisali. Ok , dziękuję bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Dudley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 To ja tez niedaleko od Was bo na Erdingtonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitkacy100 Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Witam Panowie, Pozdrowienia od modelarza z Chelmsford. Essex. Niezrzeszony. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 W nastepną niedzielę wystawa w Huddersfield. Ktoś będzie? Mam nadzieję że Przemek (Tremac) dasz radę? Siema Krzychu niestety musze odpuścić bo sporo spraw nagromadzilo mi się ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 No trudno, zdarza się. W takim razie Telford. Już hotel zarezerwowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Jak fajnie jest drukować czasopismo o tematyce którą się lubi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Tylko pozazdrościć takie roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Masz pdf-y? Jakby ktos byl zainteresowany zrzeszeniem w ipms birmingham spotkanie jest w nast niedziele 19 lutego tutaj wiecej info http://ipmsbirmingham.blogspot.co.uk/p/about-ipms.html Ja jade sie zapisac wiec moze na ta impreze w Wolverhampton sie wybiore juz jako klubowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Do tego numeru już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Tylko informacyjnie - za tydzień w niedzielę 26 luty jest wystawa w Crewe. Niestety mnie się nie uda - praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Powoli czas się przygotowywać do kolejnego "Tankfest " w Bovington 24-25 . 06 to jest sobota , niedziela . I tu nasuwa się pytanie . Jadę z bratem , będziemy mieć prawdopodobnie dwa wolne miejsca w aucie , może ktoś był by chętny na wspólny wyjazd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 To musimy sie tam jakos spotkac : ) tez tam bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi