Hamilkar Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Witajcie. Bendem. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 i co byłeś bo ja nie mogłem z powodów rodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 tombie01 - byłem, ale też później. Będziesz jutro ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 mam ograniczenia wychowawcze z dziećmi o której się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 mam ograniczenia wychowawcze z dziećmi o której się wybierasz? Ja bym wpadł ok. 12. Wykombinuj choć godzinkę na kawę. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Witajcie. Jak by ktoś chciał się skontaktować, mój numer to : 503 547 475. Na spotkanie jadę ok 13.00 Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon1291 Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Niestety nie mogłem być w sobote na spotkaniu, ale strasznie ciekawy jestem jak to wyszło, napiszcie prosze jak było. ps. W najbliższy weekend w "Dom Muzyki" na Słowackiego "XII WARSZTATY" Biała '2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacek Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Leon nie kopłeś się o miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 14 Maja 2014 Autor Share Napisano 14 Maja 2014 Byliśmy w kameralnym gronie. Owocna dyskusja i fajna brygada. W planie są kolejne spotkania. W najbliższy piątek część z nas też będzie. Na warsztaty mam już zaproszenie więc też będę jak dam radę. Kolega Wacek ma rację. Poprawna data to 14-15.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 Czołem Waszmościom. Ja będę w ten piątek o 16.00. Przybądźmy kto może Kamraci. Ja zwerbowałem jeszcze jednego. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 14 Maja 2014 Autor Share Napisano 14 Maja 2014 Bierz warstat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 niestety w piątek nie mam zbyt dożo czasu muszę odebrać syna z zajęć ale spróbuję się pojawić ok 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 29 Maja 2014 Autor Share Napisano 29 Maja 2014 Kto będzie jutro? Prosiłbym moderatora/admina o zmianę tytułu wątku na "Spotkania modelarskie w Bielsku-Białej". Będzie bardziej czytelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Kto będzie jutro? Prosiłbym moderatora/admina o zmianę tytułu wątku na "Spotkania modelarskie w Bielsku-Białej". Będzie bardziej czytelnie. o której się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 30 Maja 2014 Autor Share Napisano 30 Maja 2014 Ja tak zaraz po pracy jadę. Do 15 robię jak nic nie wyskoczy pilnego. Mam jakieś 15 minut drogi przez miasto więc około 15.30 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 czy ktos planuje kontynuować spotkania modelarskie w 'strefie gry'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 tombie, My ( Claudius, genjavir i ja ) spotykamy się prawie co tydzień, Ciebie jeszcze chyba nie było ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 byłam na inauguracyjnym ale później z ubolewaniem nie mogłem docierać co tydzień ze względu nagrafik dzieciaków, w tym roku chciałbym coś poplanować pod tym kątem, napisz kiedy spotykacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 13 Września 2014 Autor Share Napisano 13 Września 2014 Bywamy co piątek. W tym miesiącu ja mogę najwcześniej około 18 ale jestem regularnie. Zawsze ktoś jest więc wpadaj:] Możesz zabrać jakiś model ze sobą i na miejscu podłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 W najbliższy piątek postaram się dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Oglądałem Tombie, Twojego Messka w Żywcu. Wypadało by i autora poznać, tak że przybywaj, Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heroes1944 Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 ktoś chciał by pograć w operation ww2 bo chce zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Oglądałem Tombie, Twojego Messka w Żywcu. Wypadało by i autora poznać, tak że przybywaj, Zapraszamy! widzę jedynie z poprzednich postów że rozpiętość czasowa spotkania znaczna; tak jak pisałem ja będę popołudniami od 16 lub 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 My też się o takim czasie spotykamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Właśnie wróciłem z mojego pierwszego spotkania w Strefie Gry. Bardzo owocna wizyta i super ekipa, miejsce świetne (można przynieść własny model i go tam budować), sklep nawet przyzwoicie wyposażony. Ogólnie miła atmosfera. Pozdrawiam wszystkich przybyłych Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi