Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

i co byłeś bo ja nie mogłem z powodów rodzinnych

Napisano

tombie01 - byłem, ale też później. Będziesz jutro ?

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

mam ograniczenia wychowawcze z dziećmi o której się wybierasz?

Napisano
mam ograniczenia wychowawcze z dziećmi o której się wybierasz?

Ja bym wpadł ok. 12. Wykombinuj choć godzinkę na kawę.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

Witajcie.

Jak by ktoś chciał się skontaktować, mój numer to :

503 547 475.

Na spotkanie jadę ok 13.00

Pozdrawiam

Pawel

Napisano

Niestety nie mogłem być w sobote na spotkaniu, ale strasznie ciekawy jestem jak to wyszło, napiszcie prosze jak było.

ps. W najbliższy weekend w "Dom Muzyki" na Słowackiego "XII WARSZTATY" Biała '2014

Napisano

Byliśmy w kameralnym gronie. Owocna dyskusja i fajna brygada. W planie są kolejne spotkania. W najbliższy piątek część z nas też będzie. Na warsztaty mam już zaproszenie więc też będę jak dam radę. Kolega Wacek ma rację. Poprawna data to 14-15.06

Napisano

Czołem Waszmościom.

Ja będę w ten piątek o 16.00. Przybądźmy kto może Kamraci. Ja zwerbowałem jeszcze jednego.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

niestety w piątek nie mam zbyt dożo czasu muszę odebrać syna z zajęć ale spróbuję się pojawić ok 16

• 2 weeks later...
Napisano
Kto będzie jutro? Prosiłbym moderatora/admina o zmianę tytułu wątku na "Spotkania modelarskie w Bielsku-Białej". Będzie bardziej czytelnie.

o której się wybierasz?

• 3 months later...
Napisano

czy ktos planuje kontynuować spotkania modelarskie w 'strefie gry'?

Napisano

tombie, My ( Claudius, genjavir i ja ) spotykamy się prawie co tydzień, Ciebie jeszcze chyba nie było ?

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

byłam na inauguracyjnym ale później z ubolewaniem nie mogłem docierać co tydzień ze względu nagrafik dzieciaków, w tym roku chciałbym coś poplanować pod tym kątem, napisz kiedy spotykacie.

Napisano

Bywamy co piątek. W tym miesiącu ja mogę najwcześniej około 18 ale jestem regularnie. Zawsze ktoś jest więc wpadaj:] Możesz zabrać jakiś model ze sobą i na miejscu podłubać.

Napisano

W najbliższy piątek postaram się dotrzeć

Napisano

Oglądałem Tombie, Twojego Messka w Żywcu. Wypadało by i autora poznać, tak że przybywaj, Zapraszamy!

Napisano
Oglądałem Tombie, Twojego Messka w Żywcu. Wypadało by i autora poznać, tak że przybywaj, Zapraszamy!

widzę jedynie z poprzednich postów że rozpiętość czasowa spotkania znaczna; tak jak pisałem ja będę popołudniami od 16 lub 17

Napisano

Właśnie wróciłem z mojego pierwszego spotkania w Strefie Gry. Bardzo owocna wizyta i super ekipa, miejsce świetne (można przynieść własny model i go tam budować), sklep nawet przyzwoicie wyposażony. Ogólnie miła atmosfera.

Pozdrawiam wszystkich przybyłych Mariusz.