Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja w końcu dotarłem w ostatni piątek, przede wszystkim jestem bardzo mile zaskoczony spora grupą młodzieży która przychodzi tam sklejać swoje modele; od następnego piątku również zamierzam coś posklejać

Napisano
Ja w końcu dotarłem w ostatni piątek, przede wszystkim jestem bardzo mile zaskoczony spora grupą młodzieży która przychodzi tam sklejać swoje modele; od następnego piątku również zamierzam coś posklejać

Czołem.

To czemu się nie poznaliśmy ? Dojechaliśmy z genjavirem po 18tej.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

generalnie na piątkowe spotkania mam jakieś 2,5h (niestety) w miniony piątek bylem ok 16 i wyparowałem o 18:15 także mineliśmy się 'na gazetę' w najbliższy piątek bedę podobnie natomiast za dwa tygodnie od 17 do 19;

Napisano
generalnie na piątkowe spotkania mam jakieś 2,5h (niestety) w miniony piątek bylem ok 16 i wyparowałem o 18:15 także mineliśmy się 'na gazetę' w najbliższy piątek bedę podobnie natomiast za dwa tygodnie od 17 do 19;

Czołem.

No to wielka szkoda, ale jak mawiają Leśne Elfy : "co się odwlecze, to nie uciecze". Wybieramy się do Ostrawy 28 września, co Ty na to, możesz jechać.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

No to wielka szkoda, ale jak mawiają Leśne Elfy : "co się odwlecze, to nie uciecze". Wybieramy się do Ostrawy 28 września, co Ty na to, możesz jechać.

Pozdrawiam

Paweł

niestety w niedzielę nie dam rady jechać - choć nie ukrywam że od Twojego postu próbowałem urobić jakoś moją połowicę ale nie dostałem niestety zwolnienia z rodzinnej imprezy u mojej teściowej - myślę że więcej wyjaśniać nie muszę

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Napisano

Czołem Waszmościom.

Kilka fotek z naszej Nocki Modelarskiej, która odbyła się przy okazji Nocy Gier. Było wesoło i pracowicie do 1.30 w nocy :

Mistrz figurek horroru i fantasy Józef ( pierwszy z lewej ) maluje chałupę dla Trolli i Mariusz z problemem jak z 11 cylindrowej podstawy kartonowego motorku, zrobić taką na 9 cylindrów :

2014-11-085a_zpsa40aee66.jpg

a tu dochodzi z prawej Klaudio polerujący rozrządzik w motorku Jeepa 1:48, tak już od kilku tygodni

2014-11-084a_zpsa89293c7.jpg

i motorek Kolegi Klaudiusza ( majstersztyk ) :

2014-11-089a_zps62086270.jpg

no i moje wypociny, 1:35 7TP bez dodatków ( tylko gąski z RPMu ) na razie potryskany Chaos Blackiem. Czeka na gąski.

2014-11-072_zps92b8903f.jpg

o te gąski ( masakra ) :

2014-11-074_zpsf9c1ef00.jpg

Reasum : było bardzo miło . Tombie i Ganjavir żałujcie że Was nie było, my żałujemy. Wspomnieliśmy Was dobrym słowem

Napisano

Witajcie,

Tak, tak od kilku tygodni poleruje zaworki... Ale w przyszły piątek kolega Paweł idzie na stacje po benzynę do silniczka

• 1 month later...
Napisano

Paweł!!!!

scena do powtórki - mnie tam nie ma?????

• 2 months later...
Napisano

wiem od Grzegorza że organizuje się wyjazd do Bytomia - o której zamierzacie wyjechać z Bielska w sobotę?

• 1 month later...
Napisano

Panowie,

W sobotę 25 kwietnia mamy nockę w Strefie....

Ja loguję się na 16.00

Napisano
Panowie,

W sobotę 25 kwietnia mamy nockę w Strefie....

Ja loguję się na 16.00

będę próbował dotrzeć na 17

• 7 months later...
Napisano

w którą sobotę w grudniu jest nocka dla modelarzy?

• 4 weeks later...
Napisano

w którą sobotę w grudniu jest nocka dla modelarzy? sorry że zawsze ponawiam pytanie ale wolę się upewnić - może w tym roku zrobimy sobie kalendarz przynajmniej do czerwca

PS.

Przemku gdzie zdjęcia

Napisano

Chyba masz małą gafę: grudzień dopiero za 12 mies. Wydaje mi się że chodziło Ci o styczeń.

Napisano

Witam, można o wiecej szczegółów odnośnie takowej nocki 16.01 z chęcią bym sie przytulał do was z Katowic. Co jak gdzie o której. Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano
Witam, można o wiecej szczegółów odnośnie takowej nocki 16.01 z chęcią bym sie przytulał do was z Katowic. Co jak gdzie o której. Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

W bielskim sklepie modelarskim mamy cykliczne warsztaty modelarskie w piątki i soboty natomiast raz w miesiącu warsztaty mają postać 'nocki' czyli spotykamy się ok 15 i siedzimy aż mamy siłę (umownie max do 3 rano)