Claudiuss Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Mariusz, nam również było miło Cię poznać. Zapraszamy częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Ja w końcu dotarłem w ostatni piątek, przede wszystkim jestem bardzo mile zaskoczony spora grupą młodzieży która przychodzi tam sklejać swoje modele; od następnego piątku również zamierzam coś posklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Ja w końcu dotarłem w ostatni piątek, przede wszystkim jestem bardzo mile zaskoczony spora grupą młodzieży która przychodzi tam sklejać swoje modele; od następnego piątku również zamierzam coś posklejać Czołem. To czemu się nie poznaliśmy ? Dojechaliśmy z genjavirem po 18tej. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 generalnie na piątkowe spotkania mam jakieś 2,5h (niestety) w miniony piątek bylem ok 16 i wyparowałem o 18:15 także mineliśmy się 'na gazetę' w najbliższy piątek bedę podobnie natomiast za dwa tygodnie od 17 do 19; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 generalnie na piątkowe spotkania mam jakieś 2,5h (niestety) w miniony piątek bylem ok 16 i wyparowałem o 18:15 także mineliśmy się 'na gazetę' w najbliższy piątek bedę podobnie natomiast za dwa tygodnie od 17 do 19; Czołem. No to wielka szkoda, ale jak mawiają Leśne Elfy : "co się odwlecze, to nie uciecze". Wybieramy się do Ostrawy 28 września, co Ty na to, możesz jechać. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 No to wielka szkoda, ale jak mawiają Leśne Elfy : "co się odwlecze, to nie uciecze". Wybieramy się do Ostrawy 28 września, co Ty na to, możesz jechać. Pozdrawiam Paweł niestety w niedzielę nie dam rady jechać - choć nie ukrywam że od Twojego postu próbowałem urobić jakoś moją połowicę ale nie dostałem niestety zwolnienia z rodzinnej imprezy u mojej teściowej - myślę że więcej wyjaśniać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 24 Września 2014 Autor Share Napisano 24 Września 2014 Jedziemy 27 w sobotę:] więc nie broń się teściową:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 9 Października 2014 Autor Share Napisano 9 Października 2014 Kto ma ochotę na parę zdjęć z Częstochowskiego "Modelikarza" to proszę sobie na jutro nośnik jakiś zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Czołem Waszmościom. Kilka fotek z naszej Nocki Modelarskiej, która odbyła się przy okazji Nocy Gier. Było wesoło i pracowicie do 1.30 w nocy : Mistrz figurek horroru i fantasy Józef ( pierwszy z lewej ) maluje chałupę dla Trolli i Mariusz z problemem jak z 11 cylindrowej podstawy kartonowego motorku, zrobić taką na 9 cylindrów : a tu dochodzi z prawej Klaudio polerujący rozrządzik w motorku Jeepa 1:48, tak już od kilku tygodni i motorek Kolegi Klaudiusza ( majstersztyk ) : no i moje wypociny, 1:35 7TP bez dodatków ( tylko gąski z RPMu ) na razie potryskany Chaos Blackiem. Czeka na gąski. o te gąski ( masakra ) : Reasum : było bardzo miło . Tombie i Ganjavir żałujcie że Was nie było, my żałujemy. Wspomnieliśmy Was dobrym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Witajcie, Tak, tak od kilku tygodni poleruje zaworki... Ale w przyszły piątek kolega Paweł idzie na stacje po benzynę do silniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Paweł!!!! scena do powtórki - mnie tam nie ma????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 A pamiętam że ktoś pstrykał fotki na spotkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 wiem od Grzegorza że organizuje się wyjazd do Bytomia - o której zamierzacie wyjechać z Bielska w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 9 Marca 2015 Autor Share Napisano 9 Marca 2015 Ja jadę około 7 bo się wystawiam. I zostaję do niedzieli. Chłopaki jadą później. Wpadnij w piątek to się ustali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Panowie, W sobotę 25 kwietnia mamy nockę w Strefie.... Ja loguję się na 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Panowie,W sobotę 25 kwietnia mamy nockę w Strefie.... Ja loguję się na 16.00 będę próbował dotrzeć na 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 w którą sobotę w grudniu jest nocka dla modelarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Witam czy są jeszcze organizowane spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Tak spotkania sa regularnie. Grupa się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 w którą sobotę w grudniu jest nocka dla modelarzy? sorry że zawsze ponawiam pytanie ale wolę się upewnić - może w tym roku zrobimy sobie kalendarz przynajmniej do czerwca PS. Przemku gdzie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Chyba masz małą gafę: grudzień dopiero za 12 mies. Wydaje mi się że chodziło Ci o styczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 Tomek nockę mamy 16.01.2016. A zdjęcia są na stronie strefy w galerii:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Witam, można o wiecej szczegółów odnośnie takowej nocki 16.01 z chęcią bym sie przytulał do was z Katowic. Co jak gdzie o której. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Witam, można o wiecej szczegółów odnośnie takowej nocki 16.01 z chęcią bym sie przytulał do was z Katowic. Co jak gdzie o której. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W bielskim sklepie modelarskim mamy cykliczne warsztaty modelarskie w piątki i soboty natomiast raz w miesiącu warsztaty mają postać 'nocki' czyli spotykamy się ok 15 i siedzimy aż mamy siłę (umownie max do 3 rano) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 I teraz taka nocka wypada?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi