RapToWny Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Lepiej, znacznie lepiej . Piękny truck Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Lipca 2014 Autor Share Napisano 29 Lipca 2014 Lepiej, znacznie lepiej . Piękny truck Ci wyszedł Ufffff. Wielkie dzięki. Zwłaszcza że to nie był "relaksowy" model. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Ojejku. Bardzo ale to bardzo dawno temu nie zaglądałem na forum i widzę ze niektórzy nie próżnują. Chyba czas na powrót ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Ojejku. Bardzo ale to bardzo dawno temu nie zaglądałem na forum i widzę ze niektórzy nie próżnują. Chyba czas na powrót ;-) Ha,ha, no to kara ---- do końca roku musisz zbudować min. 5 ciężarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Nie tak dobrze nie będzie. Auto mam u lakiernika i tak mnie czeka remont mechaniczny jeszcze. Ale dokończę co mi zalega na regałach :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackbmw Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Fajnie ten model wyszedł. Jak już wspomniano wcześniej, zaczerniłbym trochę grill'a jeszcze Tablice mi się podobają, choć nie wiem czy doklejenie drukowanych papierowych nie dało by lepszego efektu, bo tablice jako kalki są wg mnie jakoś za płaskie. Ale tak to efekt jest i tak mega Uwielbiam stare amerykańskie cabovery Chętnie oglądam relacje z budowy White'a Freightliner'a, bo sam mam zamiar zabrać się za ten model. I nie ukrywam, że chciałbym się za niego zabrać trochę głębiej. Rażą mnie w tym modelu zbyt wysoko zamocowane reflektory przednie. W oryginale wygląda to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Września 2014 Autor Share Napisano 2 Września 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystiankr Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 takie pytanie z innej beczki , czy te fredki nie miały już drive suspantion AIR ? jezdzilem jednym takim antykiem w którym były już airbagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 takie pytanie z innej beczki , czy te fredki nie miały już drive suspantion AIR ?jezdzilem jednym takim antykiem w którym były już airbagi Cześć. Nie wiem, zawsze mamy bardzo mało informacji, materiałów na temat konstrukcji, wyposażenia itp . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi