KrzychuP Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Dajesz kamo czy taki golas będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Mi się wydaje jakby miejscami trochę za jasny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Wydaje Ci się. Znając Dumo to tak go ufajdoli, że jeszcze będzie za ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Już pisałem że użyłem białego podkładu aby było jasno (kamo będzie trójbarwne), spokojnie Panowie tygrysek będzie mocno styrany. Zdjęcia są na razie badziewne bo robione przy jednej lampie. Muszę dokupić żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Ostatnie miesiące mam wycięte z modelarstwa ale dodaję ten warsztat do linków specjalnych z uwagi, iż taki sam pojazd jest ukryty w szafie. Z układu pojazdu to będzie 507:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 Będzie jednostka 304 Powolutku do przodu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Zajebiste kamo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 spokojnie Panowie tygrysek będzie mocno styrany. Taa, a zimmerit nówka Zajebiste kamo ;) Żart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Rafał, na chwilę obecną zgodzę się z Sebą. Chyba jednak trochę za ostro. Ale znając twoje poprzednie prace i nieoczekiwane finały poczekam. W końcu zawsze można do kreta i od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 Poprawiłem malowanie, lekko wypłowiłem kamuflaż i nałożyłem pierwszy filtr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Warsztat polowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Baza prawie gotowa pod oleje, zostają tylko rdzawe i białe odpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Chciałbym tak slejać i malować jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Maja 2014 Autor Share Napisano 20 Maja 2014 Zbytnio posłodziłeś. Dziękuję, za 2 dni obicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Rafał 507 to batalion a co do uwagi Seby o zimie to zgadzam się z nim przy takim wytarciu farby to dodatkowo zimm powinien raczej odłazić od kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 Wieczorkiem podrzucé zdjécia. Model przygotowany pod farby olejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 Malowanie akrylowe gotowe, czas na najlepsza czéßc czyli oleje artystyczne i pigmenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Super co do modelu. Ale chyba ci sie coś z klawiaturą stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Maja 2014 Autor Share Napisano 27 Maja 2014 Przestawiła się klawiatura. Malowanie skończone, zostało tylko "aż" brudzenie. Mam zamiar zrobić ostrą mieszankę suchego błotka i pyłu. Może trochę naniosę plamek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Mocno "zmęczona" maszyna, ale mi się bardzo podoba A tak BTW to masz jakies foty takiego złażenia farby z kamo? Bo myślałem o urozmaiceniu plam na jednym ze szwabskich modeli w kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Chyba najbardziej styrany Tygrys jakiego widziałem, jednak podobnie jak Desaxe - na chwilę obecną mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi