makinen Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Ulepek na bazie Tamiya-dołożone barierki , ławki, dach i stojak z guntrucka Italeri i drzwi z cargo. Dodatkowo koła Panzer Art, załoga CMK, klamoty Legend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 I kolejny ładny Humvee. Szweje też udane, choć całkiem sprytnie mordki im ukryłeś, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 7 Maja 2014 Oni trochę wyglądają jakby białe myszki zobaczyli :-) heheeheh - fajny model :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 Załoganci to robota Kolegi z Forum Ja do malowania wybieram gości w okularach, lub goglach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Super autko , zwłaszcza klamoty i ludki co to za zestaw?Ja zawsze mam z tym braki( żywiczne butelki Pet z Realmodela kosztują koszmarne pieniądze)Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Maja 2014 Autor Share Napisano 9 Maja 2014 Butelki to zestaw MENG. 18 PLN w Martoli http://www.meng-model.com/index2_new.php?id=217 Klamoty to Legend. 60 PLN, ale bambetli duuuuużo http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=9&t=954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 A lodówka samochodowa to czyj wyrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Maja 2014 Autor Share Napisano 11 Maja 2014 A lodówka samochodowa to czyj wyrób Meng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi