sfjontkofski Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Zauważyłem, że wiele osób na forum ma z tym problem - korzystają z płatnych serwisów które po jakimś czasie wygasają, z wynalazków z rodzaju Picasy, gdzie ustawienie udostepniania przerasta nawet zaawansowanych użytkowników i tak dalej. Dlatego, chciałbym polecić ten serwis: http://imgur.com/ Obsługa jest banalna (upload images -> gotowe, w zasadzie), od razu proponuje kod BBCode na forum, można wrzucać wiele zdjęć jednocześnie, a przy okazji - korzystam z tego od dobrych 3 lat i nigdy w życiu nie wygasło mi żadne zdjęcie... ;) Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Do czasu gdy nie dołączy do grona płatnych serwisów lub nie zacznie usuwać "niezalogowanych" zdjęć... I co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 10 Maja 2014 Autor Share Napisano 10 Maja 2014 Trudno powiedzieć. Tak jak mówiłem, od 3 lat nigdy mi tam nic nie zginęło. ;) Ale nie sądzę, żeby szybko się pchali w takie rozwiązania, oni już trzepią kasę na kontach premium, które dają dostęp do prostego edytora zdjęć online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Obsługa i użytkowanie ImageShacka przez lata też było banalnie proste (bez żadnych rejestracji i logowań) oraz w pełni darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 10 Maja 2014 Autor Share Napisano 10 Maja 2014 Było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Google oferuje dobry hosting i wcale nie jest trudny... a ten imgur to mi zalatuje takimi fotosikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Nie wiem czym Tobie to zalatuje , ale fotki wrzuca sie bardzo łatwo i przyjemnie. Jak wywiną jakiś numer , bedę szukał następnego.Zawsze się coś znajdzie , imgura tez tak trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Nie wiem czym Tobie to zalatuje , ale fotki wrzuca sie bardzo łatwo i przyjemnie. Jak wywiną jakiś numer , bedę szukał następnego.Zawsze się coś znajdzie , imgura tez tak trafiłem. Mam konto na Google i od 7 lat nie szukam innego hostingu... więc "nie bedę szukał innego" jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Zauważyłem, że wiele osób na forum ma z tym problem - korzystają z płatnych serwisów które po jakimś czasie wygasają, z wynalazków z rodzaju Picasy, gdzie ustawienie udostepniania przerasta nawet zaawansowanych użytkowników i tak dalej. Dlatego, chciałbym polecić ten serwis: http://imgur.com/ Obsługa jest banalna (upload images -> gotowe, w zasadzie), od razu proponuje kod BBCode na forum, można wrzucać wiele zdjęć jednocześnie, a przy okazji - korzystam z tego od dobrych 3 lat i nigdy w życiu nie wygasło mi żadne zdjęcie... ;) Polecam! Zalogowałem się i jestem zadowolony. Oby foty nie znikały . Wstawianie zdjęć rzeczywiście proste i szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi