sfjontkofski Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Zauważyłem, że wiele osób na forum ma z tym problem - korzystają z płatnych serwisów które po jakimś czasie wygasają, z wynalazków z rodzaju Picasy, gdzie ustawienie udostepniania przerasta nawet zaawansowanych użytkowników i tak dalej. Dlatego, chciałbym polecić ten serwis: http://imgur.com/ Obsługa jest banalna (upload images -> gotowe, w zasadzie), od razu proponuje kod BBCode na forum, można wrzucać wiele zdjęć jednocześnie, a przy okazji - korzystam z tego od dobrych 3 lat i nigdy w życiu nie wygasło mi żadne zdjęcie... ;) Polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Do czasu gdy nie dołączy do grona płatnych serwisów lub nie zacznie usuwać "niezalogowanych" zdjęć... I co wtedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfjontkofski Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 Trudno powiedzieć. Tak jak mówiłem, od 3 lat nigdy mi tam nic nie zginęło. ;) Ale nie sądzę, żeby szybko się pchali w takie rozwiązania, oni już trzepią kasę na kontach premium, które dają dostęp do prostego edytora zdjęć online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacko Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Obsługa i użytkowanie ImageShacka przez lata też było banalnie proste (bez żadnych rejestracji i logowań) oraz w pełni darmowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfjontkofski Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 Było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Google oferuje dobry hosting i wcale nie jest trudny... a ten imgur to mi zalatuje takimi fotosikami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babcia131 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Nie wiem czym Tobie to zalatuje , ale fotki wrzuca sie bardzo łatwo i przyjemnie. Jak wywiną jakiś numer , bedę szukał następnego.Zawsze się coś znajdzie , imgura tez tak trafiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Nie wiem czym Tobie to zalatuje , ale fotki wrzuca sie bardzo łatwo i przyjemnie. Jak wywiną jakiś numer , bedę szukał następnego.Zawsze się coś znajdzie , imgura tez tak trafiłem. Mam konto na Google i od 7 lat nie szukam innego hostingu... więc "nie bedę szukał innego" jak na razie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahamut24 Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Zauważyłem, że wiele osób na forum ma z tym problem - korzystają z płatnych serwisów które po jakimś czasie wygasają, z wynalazków z rodzaju Picasy, gdzie ustawienie udostepniania przerasta nawet zaawansowanych użytkowników i tak dalej. Dlatego, chciałbym polecić ten serwis: http://imgur.com/ Obsługa jest banalna (upload images -> gotowe, w zasadzie), od razu proponuje kod BBCode na forum, można wrzucać wiele zdjęć jednocześnie, a przy okazji - korzystam z tego od dobrych 3 lat i nigdy w życiu nie wygasło mi żadne zdjęcie... ;) Polecam! Zalogowałem się i jestem zadowolony. Oby foty nie znikały . Wstawianie zdjęć rzeczywiście proste i szybkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts