sfjontkofski Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Zauważyłem, że wiele osób na forum ma z tym problem - korzystają z płatnych serwisów które po jakimś czasie wygasają, z wynalazków z rodzaju Picasy, gdzie ustawienie udostepniania przerasta nawet zaawansowanych użytkowników i tak dalej. Dlatego, chciałbym polecić ten serwis: http://imgur.com/ Obsługa jest banalna (upload images -> gotowe, w zasadzie), od razu proponuje kod BBCode na forum, można wrzucać wiele zdjęć jednocześnie, a przy okazji - korzystam z tego od dobrych 3 lat i nigdy w życiu nie wygasło mi żadne zdjęcie... ;) Polecam! Cytuj
Constructor Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Do czasu gdy nie dołączy do grona płatnych serwisów lub nie zacznie usuwać "niezalogowanych" zdjęć... I co wtedy? Cytuj
sfjontkofski Napisano 10 Maja 2014 Autor Napisano 10 Maja 2014 Trudno powiedzieć. Tak jak mówiłem, od 3 lat nigdy mi tam nic nie zginęło. ;) Ale nie sądzę, żeby szybko się pchali w takie rozwiązania, oni już trzepią kasę na kontach premium, które dają dostęp do prostego edytora zdjęć online. Cytuj
Jacko Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Obsługa i użytkowanie ImageShacka przez lata też było banalnie proste (bez żadnych rejestracji i logowań) oraz w pełni darmowe. Cytuj
Constructor Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Google oferuje dobry hosting i wcale nie jest trudny... a ten imgur to mi zalatuje takimi fotosikami... Cytuj
babcia131 Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Nie wiem czym Tobie to zalatuje , ale fotki wrzuca sie bardzo łatwo i przyjemnie. Jak wywiną jakiś numer , bedę szukał następnego.Zawsze się coś znajdzie , imgura tez tak trafiłem. Cytuj
Constructor Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Nie wiem czym Tobie to zalatuje , ale fotki wrzuca sie bardzo łatwo i przyjemnie. Jak wywiną jakiś numer , bedę szukał następnego.Zawsze się coś znajdzie , imgura tez tak trafiłem. Mam konto na Google i od 7 lat nie szukam innego hostingu... więc "nie bedę szukał innego" jak na razie Cytuj
bahamut24 Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Zauważyłem, że wiele osób na forum ma z tym problem - korzystają z płatnych serwisów które po jakimś czasie wygasają, z wynalazków z rodzaju Picasy, gdzie ustawienie udostepniania przerasta nawet zaawansowanych użytkowników i tak dalej. Dlatego, chciałbym polecić ten serwis: http://imgur.com/ Obsługa jest banalna (upload images -> gotowe, w zasadzie), od razu proponuje kod BBCode na forum, można wrzucać wiele zdjęć jednocześnie, a przy okazji - korzystam z tego od dobrych 3 lat i nigdy w życiu nie wygasło mi żadne zdjęcie... ;) Polecam! Zalogowałem się i jestem zadowolony. Oby foty nie znikały . Wstawianie zdjęć rzeczywiście proste i szybkie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi