Marcin M. Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Glony z lufy ostatecznie zniknęły. No i dobrze. Skala nie na moje oczy, model podoba mi się, trochę tylko nie bardzo pasuje mi to brudzenie podwozia i tyłu do lipca. Pozdrawiam, Marcin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 model podoba mi się, trochę tylko nie bardzo pasuje mi to brudzenie podwozia i tyłu do lipca. To ja pociągnę dalej. Model "podoba mi się", tylko nie bardzo pasują mi lewitujące liny holownicze, odwrotnie wklejone tłumiki, pędzlowane kamo. Może ktoś coś jeszcze zauważy, ale koniecznie zaczynajcie od "model podoba się". Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Model podoba mi się ale: strasznie świecą się kalki nie pomalowałeś drewnianego klocka pod podnośnik oraz kilka innych elementów dobrze? ładnie sklejone gąski czego zazdroszę miło dostać prezent, w który ktoś włożył wysiłek i pracę - taki od serca. Chwali się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Fajnie że klisz tanki dalej. Brudzenie i obicia troszkę jakby "na siłę". Generalnie modele w tej skali to dla mnie są za małe, działaj dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondibakugan Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Model podoba mi się,ale trochę z tyłu "na mój gust" jest za bardzo pobrudzony.Ale tak to supcio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamikadze Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Kozak, malowanie fajne, wolę 1:35, aczkolwiek fajny "kiciuś" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts