Marcin M. Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Glony z lufy ostatecznie zniknęły. No i dobrze. Skala nie na moje oczy, model podoba mi się, trochę tylko nie bardzo pasuje mi to brudzenie podwozia i tyłu do lipca. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 model podoba mi się, trochę tylko nie bardzo pasuje mi to brudzenie podwozia i tyłu do lipca. To ja pociągnę dalej. Model "podoba mi się", tylko nie bardzo pasują mi lewitujące liny holownicze, odwrotnie wklejone tłumiki, pędzlowane kamo. Może ktoś coś jeszcze zauważy, ale koniecznie zaczynajcie od "model podoba się". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Model podoba mi się ale: strasznie świecą się kalki nie pomalowałeś drewnianego klocka pod podnośnik oraz kilka innych elementów dobrze? ładnie sklejone gąski czego zazdroszę miło dostać prezent, w który ktoś włożył wysiłek i pracę - taki od serca. Chwali się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Fajnie że klisz tanki dalej. Brudzenie i obicia troszkę jakby "na siłę". Generalnie modele w tej skali to dla mnie są za małe, działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Model podoba mi się,ale trochę z tyłu "na mój gust" jest za bardzo pobrudzony.Ale tak to supcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Kozak, malowanie fajne, wolę 1:35, aczkolwiek fajny "kiciuś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi