Sławekb Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 OOO...tu też będę zaglądał-fajnie się zapowiada .....no i konstrukcja z tych,do których zawsze miałem sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Robota od podstaw, brawo i będę kibicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Poduszeczka świetna. Az się chce siadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Z przyjemnością oglądam. Dobra, czysta robota. I pytanie o źródła - z czego korzystasz? Wprawdzie zagadnienie odległe, ale P.8 w 72 swego czasu chodził mi po głowie i tak do końca nie wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 Ale detale...no coś pięknego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 13 Czerwca 2014 Doskonale! Bardzo mi się podoba Twój wysiłek! Będę często zaglądał! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Bardzo ładnie to wygląda. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi