Artek82 Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Czy tego Aeromax.pl widział ktoś w kiosku, Empiku, gdziekolwiek? Czy to tylko wysyłkowa inicjatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Czy tego Aeromax.pl widział ktoś w kiosku, Empiku, gdziekolwiek? Czy to tylko wysyłkowa inicjatywa?Proponuję zakup bezpośrednio u wydawcy:http://www.laf-aeromax.pl/publikacje.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ja zamówiłem tutaj, co prawda 0,10 zł drożej, ale przy okazji innych zakupów http://www.lotniczyantykwariat.istore.pl/pl/p/1-Aeromax.pl/23083570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Nowe czasopismo Aeromaxa , zdjęcia z malowaniem Mi-2 nr boczny 0629 można pobrać ze strony wydawcy. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Właśnie do mnie dotarł Aeromax.pl Pozycja świetna dla miłośników polskich skrzydeł. Mam nadzieję, że utrzymają poziom. Dołączone kalkomanie... hmm, są na poziomie modelmakera, czyli takie sobie. Napisy LED i MODLIN na godłach (nawet w skali 1:48) są porozlewane i nieczytelne, a dodatkowo, niestety, kolor żółty jest przesunięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Gazeta jest już w empikach Czemu kalki nie mają napisu "uwaga śmigło!" i znaku PWL-u? Btw. odbiegliśmy już od głównego tematu, może scalić to z tematem Literaturka lotnicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Dołączone kalkomanie... hmm, są na poziomie modelmakera, czyli takie sobie. Napisy LED i MODLIN na godłach (nawet w skali 1:48) są porozlewane i nieczytelne, a dodatkowo, niestety, kolor żółty jest przesunięty... Grześ, ale czy to nie jest Ok, że mamy producenta kalek????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 SHILKA, powiem tak. Mam w ręku te kalki z aeromaxa i nie mogę się do czegoś przyczepić. Kolory ładne, godła ostre, bez przesunięć. Napis MODLIN faktycznie nieczytelny, w 1/72 można to zrozumieć. W 1/48 ciężko mi powiedzieć, ponieważ już dawno wypadłem z tematu i nie wiem jak jest u konkurencji. Model Maker zaczynał kalkami kiepskiej jakości, ale z tym jest coraz lepiej. Niestety, pomimo upływu czasu wciąż robi głupie błędy merytoryczne. Piszę o tym na czym się znam. W kalkach do MiG-21 narobił błędów, które po długim czasie powtórzył w zestawie do Iskier (sprawdź mój post tutaj). I to są zazwyczaj głupie błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 W czwartek w kaliskim EMPiK-u ukazał się 2 numer magazynu AEROMAX.pl. Spis treści: 4 - Spitfire imieniem Hala; 7 - Lotniczy dubler; 8 - Badania skażeń atmosfery; 12 - Dmuchane MiG-i w Sochaczewie; 14 - Godło i barwa: 6 PLM-B; 24 - M-15 - etap budowy Latającego Laboratorium - cz.1; 31 - 10-lecie wprowadzenia Jastrzębi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi