DarkWing Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Przedstawiam galerię włoskiej ślicznotki - Ducati 916 _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ Motorek dostał również swojego właściciela... _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ i na koniec kilka zdjęć na ciemnym tle - tak dla kontrastu... _________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 30 Maja 2014 Super Moderator Napisano 30 Maja 2014 Cześć! Jak zwykle - super praca, bardzo podobają mi się drobne smaczki (dla przykładu te malutkie kropeczki na oponach, czy kolorystyczne detale na łańcuchu). Kierowca ma zbyt duże białka oczu - mimo wszystko bardziej podobają mi się fotografie samego motocyklu (i zdecydowanie na białym tle). Wiem jednak jak trudno pomalować poprawnie twarz kierowcy - cała reszta super - nawet to mało zgodne z "duchem" Ducati logo Kawasaki Ninja ;-) Ot taki psikus - heheh pozdrawiam i czekam na kolejny model! Christian Cytuj
Stifler Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Jak sie zapi.rdala takim motorkiem to wysadzenie gałki ocznej ku przodowi wskutek znacznej predkosci i doznan temu towarzyszacych jest rzecza normalna. Tak wiec takie big oczy sa przy tym egzemplarzu poprawne:D Motorek naprawde ladny chyba na chwile odloze swoje ciezarowki aby kupic taki plastik. Naprawde szacun dobra robota! Cytuj
misioptys Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Naprawde ekstra robota, cos pieknego I choc nie mam prawa to troszke sie przyczepie do tego szwu na tylnej oponie (przepraszam, maruda ze mnie ) A teraz Admin-prosimy o miejsce na glownej! Cytuj
blacman Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 klasa ! bez kierownika jednak lepiej ... Cytuj
Gerd Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Nie moje środowisko ale model piękny, gratuluję udanej pracy i fotki Admina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi