marioba Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Witam Szanownych Forumowiczów! M4A2 Sherman USMC 1:35 Academy. Model prosto z pudła. Taki relaksacyjny projekt aby nie wyjść z wprawy. Model pomalowany akrylami Italeri. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Malowanie jak zawsze - bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Dodaję do zakładek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 No, nie wychodzisz "z wprawy"... Pozdrawiam i .. więcej takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Piękna maszyna, zawsze mnie kusił Sherm z osłonami do brodzenia świetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2014 Witam! Szanownych Forumowiczów! Po tygodniu obecności w galerii wypada coś napisać... Dziękuję za wpisy i pozytywny odbiór mojej pracy. Jeszcze raz wielkie dziękuję. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi