Kosynier Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Gratuluje udanego modelu i wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Piękna Betka mi szczególnie podoba się układ jezdny i zabrudzenia na kadłubie... Elegancki model, jeden z ładniejszych na Forum i gratuluję krakowskiej nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Super! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Jest piękny! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Bardzo dobry, widziałem na żywo. Super - Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 ty Gerd też nie masz się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 No przegapiłem,ale co się odwlecze to nie uciecze Piękniutki do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi