skala72 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Na FB zamieściłem mały in-Box Polskiego Fiata 621 (nr.11 serii "Wrzesień 1939"). Fotki nie są rewelacyjnej jakości, bo z lady, ale myślę, że wystarczą. Jak ktoś będzie posiadał lepsze niech wrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 No no 2 palety z częściami są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pboguta Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 W moim egzemplarzu były zgniecione słupki szoferki - uważajcie przy zakupie czy pudełko nie jest zgniecione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 W kiosku kupowałeś ?? Widziałem dzisiaj w kiosku (Ruch), że wszystkie gazetki były jak by się ktoś na nich położył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pboguta Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 W kiosku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Ja juz mam ...wygląda na to że jest ok. Niestety mieli 1 sztukę. ..musze szukac jeszcze myślę ze 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 W kiosku kupowałeś ?? Widziałem dzisiaj w kiosku (Ruch), że wszystkie gazetki były jak by się ktoś na nich położył Kolego, skoro masz dobry kontakt z producentem, to może zasugeruj by jakoś dodatkowo zabezpieczali zawartość pudła. może jakiś sztywniejszy kartonik czy coś? Ja mam to szczęście, że mieszkam w Warszawie i mogę kupić albo w empiku albo w sklepie modelarskim, jednak są wśród nas tacy, którzy takiej możliwości nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 W kiosku kupowałeś ?? Widziałem dzisiaj w kiosku (Ruch), że wszystkie gazetki były jak by się ktoś na nich położył Kolego, skoro masz dobry kontakt z producentem, to może zasugeruj by jakoś dodatkowo zabezpieczali zawartość pudła. może jakiś sztywniejszy kartonik czy coś? Ja mam to szczęście, że mieszkam w Warszawie i mogę kupić albo w empiku albo w sklepie modelarskim, jednak są wśród nas tacy, którzy takiej możliwości nie mają Wiesz co, nie ma na to wpływu (tak sądzę), jak ktoś nie uważa (kolporter), to nawet jak pancerni zapakujesz zgniotą i spłaszczą. Kiedyś już rozmawiałem z Adam na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 zrypali osłonę silnika i chłodnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 Ło Jezusie, łola Boga, Łola Boga !!!! Macha spie..na!! No bywa Panie i Panowie, że coś się sypnęło, ale nie chłostajta się i nie rwijta szmatek z tej okazji. Może ktoś wyda poprawną budę i będzie gitara, wilk syty i owca cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Tak z takim podejściem toście faktycznie modelarz. Czort że do kitu bo wyjdzie waloryzacja taka czy inna. A że jeden z bardziej wyróżniających elementów ten model jest do bani to cieszy jedynie sprzedających... nie ważne jaki byle sprzedać no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Ło Jezusie, łola Boga, Łola Boga !!!! Macha spie..na!! No bywa Panie i Panowie, że coś się sypnęło, ale nie chłostajta się i nie rwijta szmatek z tej okazji. Może ktoś wyda poprawną budę i będzie gitara, wilk syty i owca cała. No to teraz pojechałeś ............. Nie prościej wydać poprawny model ? Wtedy wilka nie trza będzie karmić a owce nie będa musiały czytać takich komentów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 no właśnie tych zestawów waloryzacji to chyba tylko põki co Adamie Twój produkt do wuzetki powstał.... oczywiście Marsa się nie spodziewałem za dwie dychy ale może ktos ładnie ując w słowa i zdjęcia owego skopanego detalu? bo dopiero nocą późną będę mógł przyjrzeć się modelowi i poszukać dokumentacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Piotrze za szeroka przy osłonie chłodnicy.Sama rzeźba chłodnicy ma niedokładny kształt(jakieś poprzeczne listwy się tam pojawiły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 Zapodaj fotkę modelu i zdjęcie Fijata i pokaż te "masakryczne" błędy, pliss. Tak będzie łatwiej dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Nie mam czasu na skanowanie. Zdjęcia Fiacika dostępne w nr 29 WLU na temat Samochodów ciężarowych WP i porównać z Twoim inboxem na pierwszy rzut bez dokładnego mierzenia widać różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 rzeczone zdjęcie kabiny i ogólne ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Gdyby ktoś chciał lepsze fotki: http://model--fun.blogspot.com/2014/06/inbox-fiat-621-wrzesien1939.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Obleciałem pół Szczecina co by trafić niesprasowane pudełko...masakra normalnie,Jak trafiłem na w miarę proste to i tak słupki szoferki do prostowania. Co do chłodnicy - fakt z tym ryjkiem podobny do E... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 ha! czyli mogę sobie powiedzieć ,że kabina mojego Fiata jest wzorcowa...to naprostowanie słupków z linka Adamerio nie wychodzi chyba wg zasady-"...jakoś to wyszło..." Poza chłodnicą to chyba teraz największy babol tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 mój egzemplarz jest w stanie idealnym...kupiłem dziś w "jadarze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 W wolniejszej chwili oblukałem fotkę (którą sam zrobiłem) z zdjęciem archiwalnym i ... dzióbek, delikatnie mówiąc jest do kitu. Zapodaj fotkę modelu i zdjęcie Fijata i pokaż te "masakryczne" błędy, pliss. Tak będzie łatwiej dla każdego. Pojeb z Ciebie jest na maxa. PZdr Hmm, nic nie jest wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Nie mogłem się doczekac i spasowałem w całość url=http://s1282.photobucket.com/user/Piotr_P/media/DSCF3643_zpsc7d0be1d.jpg.html][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 W wolniejszej chwili oblukałem fotkę (którą sam zrobiłem) z zdjęciem archiwalnym i ... dzióbek, delikatnie mówiąc jest do kitu. A tak konkretnie to co jest nie tak, bo nie widzę? Poważnie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 W wolniejszej chwili oblukałem fotkę (którą sam zrobiłem) z zdjęciem archiwalnym i ... dzióbek, delikatnie mówiąc jest do kitu. A tak konkretnie to co jest nie tak, bo nie widzę? Poważnie pytam. Aby zaoszczędzić życie i czas lookaj. Zwróć uwagę na zdjęcie nr. 2 i 4. Założenie było dobre, leciutko nie wylazło Ciekawy linki dot. TUR'a: http://odkrywca.pl/polski-fiat-621,546181.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi