Adam 40 Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Witam , mysle ze sie domyslacie jaki czolg najbardziej lubie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origami Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Super kolekcja! Proszę o więcej zdjęć z bliska poszczególnych wozów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 godne podziwu zamilowanie do wiecznego tanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Super kolekcja! Proszę o więcej zdjęć z bliska poszczególnych wozów. Jugosłowiański Tenski Tenk Vozilo A . Model w skali 1:35 firma Navigator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Najazd T 34, kryć się kto może !!! Pozazdrościć tylko takiej kolekcji, też chciałbym mieć taką tylko że niemieckich tanków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Super kolekcja! Proszę o więcej zdjęć z bliska poszczególnych wozów. Polski T-34/85 w barwnym kamuflazu z lat 60 tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 A ja bym chętnie sobie zobaczył T-34 SPG Kolekcja robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Pokaz tego z działem od Tygrysa. I jeszcze tego z dużą kanciastą wieżą. Nie wiedziałem o istnieniu takich pojazdów, ale w pancerce jestem słaby, więc sobie wybaczam :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 A ja bym chętnie sobie zobaczył T-34 SPG Kolekcja robi wrażenie Czesc , tej nazwy nie znam T-34SPG o jaki model Ci chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 To jest to co mi się podoba sam miałem kiedyś chrapkę na podobną kolekcję - jak na razie skończyło się na kolekcji pudełek i jednym zaczętym teciakiem (od 3 lat co najmniej sobie leży i czeka na dokończenie) dołączam się do głosów o więcej zdjęć, duuużo więcej Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Pokaz tego z działem od tygrysa, i jeszcze tego z dużą kanciastą wieżą.Nie wiedziałem o istnieniu takich pojazdów, ale w pancerce jestem słaby, więc sobie wybaczam :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Cudowna kolekcja. Musisz koniecznie wszystkie z bliska pokazać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Dzięki za fotki. Chociaż chętnie zobaczyłbym więcej (bardzo ciekawe pojazdy). Napisz proszę coś o tych dwóch pojazdach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Przepiękna banda T-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Genialna kolekcja. Tylko pozazdrościć modeli i zamiłowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Dzięki za fotki. Chociaż chętnie zobaczyłbym więcej (bardzo ciekawe pojazdy)Napisz proszę coś o tych dwóch pojazdach. Pozdrawiam Ten piaskowy to model Maquette T-34/100 prosto z pudelka. Drugi to własna przeróbka na model z działem Tygrysa. Lufa z Eduarda , jarzmo armaty i skrzynia na tyle wieży to części z mojego Tygrysa (musiał paść). Wieże przerabiałem na wieże modelu 1943 i parę swoich przeróbek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 O jeja super i należy Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origami Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Baaardzo fajne. Brakuje chyba tylko RUDEGO 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Dla mnie szok oszałamiająca kolekcja....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Jest i RUDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Ogromna kolekcja, ile tego dokładnie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 15 Października 2007 Autor Share Napisano 15 Października 2007 Ogromna kolekcja, ile tego dokładnie masz ? Czesc, T-34 i pochodnych mam 30 szt. W pudelkach jeszcze 5 szt. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi