Marcin1970 Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Witam . Z uwagi na to ze straciłem wszystkie zdjęcia w photoshopie , to powklejam nowe. Ten model skończyłem jakiś rok temu ale zdjęcia efektu końcowego pokazuje po raz pierwszy . Przedstawia pojazd bodajże z 273 Stug Brigade podczas przebazowania jednostki z Ukrainy do Białegostoku (Lato 1944) . Wszelkiego rodzaju uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Model wygląda fajnie, ale jakbyś tak dał zbliżenia (?). Przy okazji: to raczej nie jest pojazd z żadnej Brygady Dział Szturmowych, bo akurat StuGi IV trafiały na uzbrojenie kompanii dział szturmowych do dywizji piechoty i grenadierów pancernych. Ale to tylko w kwestii formalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Dzięki za dobre słowo. Przy okazji: to raczej nie jest pojazd z żadnej Brygady Dział Szturmowych, bo akurat StuGi IV trafiały na uzbrojenie kompanii dział szturmowych do dywizji piechoty i grenadierów pancernych. Ale to tylko w kwestii formalnej. Nie wiedziałem o tym , na przyszłość będę pamiętał . A na marginesie to Tamka dala ciała z kalkami do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 A na marginesie to Tamka dala ciała z kalkami do tego modelu. Nie oni jedni. Przecież całkiem sporo modeli ma błędnie przypisane nazwy sprzętu, który w rzeczywistości nie istniał, lub nigdy nie był tak określany. Garść przykładów? 3,7 cm Pak 35/36 Brummbar Jagdpanzer IV/48 Jagdpanzer IV/70 SdKfz 251/17 (przy wersji z odchylanymi burtami) A pewnie i więcej by się znalazło. Tak więc nie ma się nawet i co czepiać opisu kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Ładny sztug, podoba mi się i nieprzesadnie opakowany szpejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Bardzo fajnie zrobiony stug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Szkoda, że zdjęcia wciągnął internet (photobucket) bo z chęcią bym go sobie podglądnął :( Czeka w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Link do albumu gdzie ukrył się Stug. Mozna oglądać bo to tylko z niego zostało:) http://s418.photobucket.com/user/marcin1970/STUG%20IV/story Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 A ja zdjęć nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Jest link do albumu i działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Na stacjonarnym się otworzyły. Trzeba nakierować dodatkowo "MORE ALBUMS BY marcin1970" bo inaczej nie łapie. Chyba ,że jakieś śmieci trzeba instalować to może bezpośrednio się otworzy. Ciężko ocenić ponieważ brak zbliżeń (oglądałem na 24" IPS). Z daleka ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Dzięki, lepszych fotek nie będzie bo go oddałem w prezencie dla 7 latka ( już nie istnieje Stug, nie 7 latek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 No to świetnie! 7latek na pewno odpowiednio się nim zaopiekuje pokaż coś czego szybko nie oddasz w ręce dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi