Jump to content

Prince of Wales 1:350

Drozdek
 Share

Recommended Posts

Jak już wspomniałem w wątku "Musashi 1:350" to jest drugi model, który zakupiłem. Jest nieco mniejszy bo 65cm długości oraz 9cm szerokości. Można go wykonać tylko w wersji statycznej ale odlew części jest zaskakujący dobry jak w poprzednim modelu. Nie wiem co napisać jeszcze więc wysyłam zdjęcia:

20cb9c8b2382fab2gen.jpg

5ec2fe931e39f5a6gen.jpg

35f11469a36bc9c9gen.jpg

0c098b717d71426fgen.jpg

d03ff58f47880c54gen.jpg

e965d0838dc6c84dgen.jpg

6ac8369999f8482egen.jpg

d269a500c883857fgen.jpg

a0586a7543add261gen.jpg

f2c17601bf5beedegen.jpg

c4a033d960ca935egen.jpg

Drozdek, "Musashi" i "Prince of Wales" to skomplikowane modele, przeznaczone dla doswiadczonych modelarzy. Powinnes poszukac sobie czegos mniej skomplikowanego, zeby nabrac doswiadczenia. Fajnie by bylo abys korzystal z szukajki forum. Te okrety tu juz sa. Do prezntacji zawartosci pudel sluzy dzial "In-Box". Nie zasmiecaj "Warsztatu".

Edited by Guest

Domyślam się, że są to skomplikowane modele. Modele robię dla siebie i dla własnej satysfakcji. Jak na razie i tak nie zabieram się za sklejanie z powodu braku czasu. Zawsze na początku sprawdzam różne fora w poszukiwaniu zdjęć i informacji składanego modelu. Następnym razem nie będę już zaśmiecał tego działu.

Jestem nowy w modelarstwie więc nie wiem, które firmy są lepsze a które nie, mogę jedynie się domyślać.

Więc pierwsze pytanie czy relacje kontynuować tutaj w wątku czy stworzyć nowy oraz chyba zacznę od tego modelu, ponieważ będę mógł na bieżąco pytać się Artura gdyż jak wspomniałem w innym wątku, wykonuje bliźniaczy model do mojego.

No w dziale Warsztat tylko nie wiedziałem czy założyć nowy wątek czy nie :P kto pyta nie błądzi ;)