Drozdek Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Jak już wspomniałem w wątku "Musashi 1:350" to jest drugi model, który zakupiłem. Jest nieco mniejszy bo 65cm długości oraz 9cm szerokości. Można go wykonać tylko w wersji statycznej ale odlew części jest zaskakujący dobry jak w poprzednim modelu. Nie wiem co napisać jeszcze więc wysyłam zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Drozdek, "Musashi" i "Prince of Wales" to skomplikowane modele, przeznaczone dla doswiadczonych modelarzy. Powinnes poszukac sobie czegos mniej skomplikowanego, zeby nabrac doswiadczenia. Fajnie by bylo abys korzystal z szukajki forum. Te okrety tu juz sa. Do prezntacji zawartosci pudel sluzy dzial "In-Box". Nie zasmiecaj "Warsztatu". Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Dobry odlew ? No co ty... to tamiya. Kup sobie jakieś taniochy do nauki, niszczyciele są dośc tanie - mirage hobby albo coś innego tego kalibru. Szkoda takich modeli do nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Domyślam się, że są to skomplikowane modele. Modele robię dla siebie i dla własnej satysfakcji. Jak na razie i tak nie zabieram się za sklejanie z powodu braku czasu. Zawsze na początku sprawdzam różne fora w poszukiwaniu zdjęć i informacji składanego modelu. Następnym razem nie będę już zaśmiecał tego działu. Jestem nowy w modelarstwie więc nie wiem, które firmy są lepsze a które nie, mogę jedynie się domyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Zadawaj pytania Piotrze , zawsze znajdzie się ktoś kto Ci podpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Więc pierwsze pytanie czy relacje kontynuować tutaj w wątku czy stworzyć nowy oraz chyba zacznę od tego modelu, ponieważ będę mógł na bieżąco pytać się Artura gdyż jak wspomniałem w innym wątku, wykonuje bliźniaczy model do mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Relacja w dziale in-box ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 A gdzie prowadziłeś relację z budowy RN Pola... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 No w dziale Warsztat tylko nie wiedziałem czy założyć nowy wątek czy nie :P kto pyta nie błądzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Jedziesz na ostro - więc powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Powiem tak: zmierz się z nimi Może i są skomplikowane, ale jeśli nie pójdziesz na głęboką wodę, to się nie nauczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi