Dumo Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Witam serdecznie Stary projekt, leżał w szafie już chyba 5 lat. Najwyższa pora dokończyć. Model ten jest bardziej treningowy, dlatego końcowy efekt może być niezbyt zadowalający. Na ten czas model wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Dumo i kolejny model podobają mi sie twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2014 Baza gotowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2014 Powolutku do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 17 Czerwca 2014 Cześć Bardzo fajny model! Ostatnio widziałem podobnego na wystawie - tam jednak autor posunął się do sci-fi i zrobił z niego post-apo.. bardzo fajnie wyszedł, ale domyślam się, że Ty robisz klasycznego? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2014 Ten też będzie SF, miała być jednostka "The Mafia" ale jakoś mi się przestała podobać. Będzie jednostka nieokreślona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Rafał, dołożyłbyś mu jeszcze jedną giwerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 17 Czerwca 2014 Miotacz płomieni lepiej :-) Pozdrawiam Christian P.S Ja tam widzę "The Walking Dead" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Na tył dojdzie mini gun jeszcze (jeśli go wyprostuję bo żywica jest marnej jakości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Przygotowany pod oleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 podgrzej trochę nad zapalniczką i pamiętaj że żywica podgrzewana ugnie się zawsze w górę a nie w dół. Lub spróbuj wsadzić go do gorącej wody i użyj siły palców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Taki golas i pustak w kabinie??? przecież tam wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Spokojnie Będzie sporo tobołów i sporo broni Dojdzie jeszcze jeden karabin ale luźno leżący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Te zacieki farby z dupy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Spokojnie Będzie sporo tobołów i sporo broni Dojdzie jeszcze jeden karabin ale luźno leżący. Mi chodzi o kabinę kierowcy. Nie podejrzewam, żeby AFV zrobiło tam full version Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Spokojnie Będzie sporo tobołów i sporo broni Dojdzie jeszcze jeden karabin ale luźno leżący. Mi chodzi o kabinę kierowcy. Nie podejrzewam, żeby AFV zrobiło tam full version Ogołocone do granic możliwości, na szczęście nie będzie kabina mocno widoczna Te zacieki farby z dupy.Pzdr Jak z dupy to powinny być brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Dumo masz urlop? Bo tępo rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Wakacje chociaż jak dotąd bardzo pracowite, może w połowie następnego miesiące będę mieć prawdziwe wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Kabina mało widoczna? A co tam będzie? Jeśli tylko zamknięte drzwi i przednie szyby, to ja bym nie zasnął z takim wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Ooooj tam daj spokój Dach jest mało co widać we wnętrzu, coś tam jeszcze dosypię dla urozmaicenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Ooooj tam daj spokój Dach jest mało co widać we wnętrzu, coś tam jeszcze dosypię dla urozmaicenia. Ooooj tam nie zgadzam się. To nie czołg, gdzie sie władzy zamyka i czešć. Nadal twierdzę, że w takich wypadkach środek wymaga ingerencji w wyposażenie, ale...jak stara zasada mówi- Twój model Ps. Ja bym tak nie zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Mów wać co poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Pedały, kolumna kierownicy, fotele, deska rozdzielcza . Podejrzewam, ze elektronika... http://www.bunkerofdoom.com/mil/m35/vic4/04b.jpg http://www.scale-world.nl/e-store/products/212/2470/. Pewnie gdzieś krąży scan A to powinno wyjaśnić wiele http://www.militaryfactory.com/imageviewer/ar/pic-detail.asp?armor_id=62&sCurrentPic=pic10 http://www.militaryfactory.com/imageviewer/ar/pic-detail.asp?armor_id=62&sCurrentPic=pic9 http://www.militaryfactory.com/imageviewer/ar/pic-detail.asp?armor_id=62&sCurrentPic=pic6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2014 Ciekawe fotki, ale kombinować nie będę, wystarczy już tego "skracza" jak dla mnie. Dach i tak wszystko zasłoni Wash i wypłowienia gotowe, zostało rdzewienie i brudzenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2014 Wash, obicia, rdza gotowe, jutro lakier i brudzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi