skala72 Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Mały in-boxik z ladzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 O moja ulubiona "dwójeczka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 ładna, to fakt, ale plastik mi się nie podoba zdarzają się zapadnięcia. Całe szczęście, że tu nadlewek nie ma Bardziej mi się podobał ten z Pz I\adlera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Znacie może inne kamo dla tej wersji niż Panzergrau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2014 Znacie może inne kamo dla tej wersji niż Panzergrau? Może jeszcze w malowaniu pustynnym, ale głowy sobie nie dam uciąć, wersji D było kilka odmian, zresztą tak jak z wersją C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 No niestety D tylko w szarym na pustynie nie dojechała ,bo w marcu 40 roku podwozie zaadoptowano do innych modernizacji. Adamie samych czołgów w wersjach D/E było około 140 z tym że E miała inne koła,z tą mnogosicią bym nie przesadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Ausf E zrobic trudniej - calkiem inne gasienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2014 z tą mnogosicią bym nie przesadzał. Fakt, trochę mnie "ułańska "fantazja poniosła. Co do malowania, to co pisze Krzychu, Pz.II D był malowany tylko na szaro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Ausf E zrobic trudniej - calkiem inne gasienice Niekoniecznie( E miała jakieś gumowe elementy a D nie),inne było koło napinające i wzmocnione podwozie ,więc rozróżnić tak na dobrą sprawę nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 I tak wszystko poszło na Mardery, Flammpanzery i pojazdy mostowe. Przy czym Mardery na tym podwoziu były w Afryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 I tak wszystko poszło na Mardery, Flammpanzery i pojazdy mostowe. Przy czym Mardery na tym podwoziu były w Afryce. Ja bym z chęcią zrobił mardera gdyby było do kupienia działo ,a ACE go już nie produkuje chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Mardera masz masz z MK72 wykonanie dużo lepsze niż ACE i cena wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Mk72 robi wersję Sd.Kfz. 131 http://www.aviationgraphic.com/375-610-thickbox/sdkfz-131-marder-ii-kohlenklau-kp-021.jpg a Dżejrosz chce zrobić wersję Sd.Kfz. 132 http://www.tanks-encyclopedia.com/ww2/nazi_germany/Marder_II_Ausf_E_Kursk1943.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Mk72 robi wersję Sd.Kfz. 131 http://www.aviationgraphic.com/375-610-thickbox/sdkfz-131-marder-ii-kohlenklau-kp-021.jpg a Dżejrosz chce zrobić wersję Sd.Kfz. 132 http://www.tanks-encyclopedia.com/ww2/nazi_germany/Marder_II_Ausf_E_Kursk1943.jpg Dokładnie tak ,tyle że nie mam działa. PS: Parę sztuk działa widziałem na Ebay'u ,ale ja wolę jednak kupować w granicach kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Niestety, mi została tylko ACE 72234 F-22 USW a Ty potrzebować będziesz ACE 72233 F-22 Pak.36®. Musisz bacznie śledzić Allegro jest tam sklep który ją czasami wystawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Dżejrosz- ja rezerwuję flamingo, bo jeszcze go z rozpędu zrobisz Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Niestety, mi została tylko ACE 72234 F-22 USW a Ty potrzebować będziesz ACE 72233 F-22 Pak.36®. Musisz bacznie śledzić Allegro jest tam sklep który ją czasami wystawia. Patrzę na allegro od dwóch dni - nadal nic. Poważnie zastanawiam się nad kupnem z Ebay'a ,ale niestety nie wiem jak to uczynić. Dżejrosz- ja rezerwuję flamingo, bo jeszcze go z rozpęduzrobisz A rezerwuj co chcesz , jak mi z flakiem 5 miesięcy zeszło , to z tym , obiecuje CI, że więcej zejdzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 hehe, to i tak iście ekspresowe tempo a żeby off-topu nie robić, sklejał ktoś? Są jakieś elementy do poprawy? (ale takiej niezbędnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 hehe, to i tak iście ekspresowe tempo a żeby off-topu nie robić, sklejał ktoś? Są jakieś elementy do poprawy? (ale takiej niezbędnej) W ostateczności działo zlepie sam z profili ,jakiś hamulec wylotowy i inne części się znajdzie i się zlepi. A głównym dawcą może być pak 40 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Polecam Nats & Bolts (nr.24) Panzer II D. W N & B sa dwa malowania dwukolorowe z 1939: - z jasnymi plamami (bloto ?) z numerem 403 (jednostka nieznana) -z Dunkelbraum, 2 Leichte Division oba ze zdjeciem Wersje E latwo rozpoznac - Gasienice i kola napedowe z polgasienicowek pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi