Jump to content

VW T1 Samba Bus 1:24 Revell

MICHNIK
 Share

Recommended Posts

Witaj, super ten T1, bardzo ładnie Ci wyszedł efekt eksploatacji, ten cały brud, rdza itd.

Zdjęcia w plenerze, to co lubię najbardziej - świetnie Ci wyszły, z ciekawości, jaki masz aparat?

Pozdrawiam

Miło mi, że się podoba większość zdjęć wykonałem Nikonem D40x. Ale jako ciekawostkę powiem, że przedostatnie zdjęcie (zdjęcie admina) zrobiłem telefonem Sony Xperią S jak widać, dobre zdjęcie można zrobić praktycznie wszystkim. Te, które zrobiłem lustrzanką są pierwszymi zdjęciami jakie zrobiłem i nie są takie jakie być powinny. Na dniach wstawię nowe zdjęcia z poprawionym balansem bieli, zwiększoną głębią ostrości i atrakcyjniejszym otoczeniem...

Ktory z zardzewialych ma tablice rejestracyjne? Na zdjeciach wszystkie sa wyrejstrowane i stoja na szrotach. Do ruchu sa dopuszcone tylko te wyremontowane i sprawne technicznie.

Ktory z zardzewialych ma tablice rejestracyjne? Na zdjeciach wszystkie sa wyrejstrowane i stoja na szrotach. Do ruchu sa dopuszcone tylko te wyremontowane i sprawne technicznie.

Pierwszy z brzegu... T1 Rat Style

Pozwólcie na jedną uwagę ode mnie. Czy wszystko co robimy w modelarstwie ma pokrywać się z rzeczywistością? To modelarstwo, hobby, dobra zabawa a takie detale schodzą na daleki plan a to czy by został dopuszczony czy nie to kij na to kładę i podziwiam model

Pozwólcie na jedną uwagę ode mnie. Czy wszystko co robimy w modelarstwie ma pokrywać się z rzeczywistością? To modelarstwo, hobby, dobra zabawa a takie detale schodzą na daleki plan a to czy by został dopuszczony czy nie to kij na to kładę i podziwiam model

Nowe foty! Poprawiłem wydech i całe podwozie. Zdjęcia zrobiłem z lepiej ustawionym balansem bieli i zwiększoną głębią ostrości dzięki czemu cały model jest wyostrzony i zdjęcia lepiej oddają jego rzeczywisty wygląd. Miłego oglądania...

out.php?i=843711_dsc-2273-01.jpg

out.php?i=843712_dsc-2263-01.jpg

out.php?i=843713_dsc-2288-01.jpg

out.php?i=843714_dsc-2293-01.jpg

out.php?i=843715_dsc-2297-01.jpg

out.php?i=843716_dsc-2304-01.jpg

out.php?i=843717_dsc-2154-01.jpg

out.php?i=843718_dsc-2156-01.jpg

out.php?i=843719_dsc-2309-01.jpg

out.php?i=843720_dsc-2351-1-01.jpg

out.php?i=843721_dsc-2352-01.jpg

Na dniach wstawię nowe zdjęcia w plenerze