MICHNIK Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 VW T1 Samba Bus 1:24 Revell Model wykonany wyłącznie przy użyciu pędzli (bez użycia aerografu i sprayów) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 A na drzwiach bocznych zostały chyba ślady po wypychaczach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted July 14, 2014 Super Moderator Share Posted July 14, 2014 Świetny model! Super zdjęcia! Bardzo mi się podoba! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Ciesze się, że się podoba Tym bardziej, że to mój pierwszy wykonany model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Co do zdjęć, to pozostawiają jeszcze wiele do życzenia ;) Jako ciekawostkę powiem, że przedostatnie zdjęcie zrobiłem telefonem (sony xperią s) :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterJanek Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Witaj, super ten T1, bardzo ładnie Ci wyszedł efekt eksploatacji, ten cały brud, rdza itd. Zdjęcia w plenerze, to co lubię najbardziej - świetnie Ci wyszły, z ciekawości, jaki masz aparat? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thombike Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Ge nial nie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shakal84 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Mega masz mega talent, nie myślaleś żeby na tym jakoś hm zarobić ? :X ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Ładnie Mój wygląda chaotycznie ale to był muj pierwszy złomek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Kilka godzin i już fotka admina... Co tak szybko? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misioptys Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Wszystko ladnie i pieknie, robi wrazenie. Tylko, jak dla mnie,cos zbyt pieknie jak na pierwszy model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 No mistrozstwo świata . Super wykon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Świetny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolKaroler3K Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Gratuluję fotki admina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warka Bear Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Zmien tablice na jakies afrykanskie, albo zdrap plakietki rejestracyjne. W Niemczech taki szrot nie zostalby wypuszczony na ulice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted July 16, 2014 Author Share Posted July 16, 2014 Witaj, super ten T1, bardzo ładnie Ci wyszedł efekt eksploatacji, ten cały brud, rdza itd.Zdjęcia w plenerze, to co lubię najbardziej - świetnie Ci wyszły, z ciekawości, jaki masz aparat? Pozdrawiam Miło mi, że się podoba większość zdjęć wykonałem Nikonem D40x. Ale jako ciekawostkę powiem, że przedostatnie zdjęcie (zdjęcie admina) zrobiłem telefonem Sony Xperią S jak widać, dobre zdjęcie można zrobić praktycznie wszystkim. Te, które zrobiłem lustrzanką są pierwszymi zdjęciami jakie zrobiłem i nie są takie jakie być powinny. Na dniach wstawię nowe zdjęcia z poprawionym balansem bieli, zwiększoną głębią ostrości i atrakcyjniejszym otoczeniem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 Zmien tablice na jakies afrykanskie, albo zdrap plakietki rejestracyjne. W Niemczech taki szrot nie zostalby wypuszczony na ulice! https://www.google.pl/search?q=vw+t1+rot&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_RvHU7rxH4LOOMeRgGg&ved=0CCEQsAQ&biw=1280&bih=642#q=vw+t1+rat&tbm=isch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warka Bear Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 https://www.google.pl/search?q=vw+t1+rot&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_RvHU7rxH4LOOMeRgGg&ved=0CCEQsAQ&biw=1280&bih=642#q=vw+t1+rat&tbm=isch Ktory z zardzewialych ma tablice rejestracyjne? Na zdjeciach wszystkie sa wyrejstrowane i stoja na szrotach. Do ruchu sa dopuszcone tylko te wyremontowane i sprawne technicznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 https://www.google.pl/search?q=vw+t1+rot&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_RvHU7rxH4LOOMeRgGg&ved=0CCEQsAQ&biw=1280&bih=642#q=vw+t1+rat&tbm=isch Ktory z zardzewialych ma tablice rejestracyjne? Na zdjeciach wszystkie sa wyrejstrowane i stoja na szrotach. Do ruchu sa dopuszcone tylko te wyremontowane i sprawne technicznie. Pierwszy z brzegu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warka Bear Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 (edited) Zdrap te malenkie znaczki na tablicach rejestracyjnych i wszystko bedzie O.K. To wlasnie je sie usuwa przy wyrejstrowaniu samochodu. Edited July 17, 2014 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterJanek Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Pozwólcie na jedną uwagę ode mnie. Czy wszystko co robimy w modelarstwie ma pokrywać się z rzeczywistością? To modelarstwo, hobby, dobra zabawa a takie detale schodzą na daleki plan a to czy by został dopuszczony czy nie to kij na to kładę i podziwiam model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 Pozwólcie na jedną uwagę ode mnie. Czy wszystko co robimy w modelarstwie ma pokrywać się z rzeczywistością? To modelarstwo, hobby, dobra zabawa a takie detale schodzą na daleki plan a to czy by został dopuszczony czy nie to kij na to kładę i podziwiam model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Pięęęęękna robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 Nowe foty! Poprawiłem wydech i całe podwozie. Zdjęcia zrobiłem z lepiej ustawionym balansem bieli i zwiększoną głębią ostrości dzięki czemu cały model jest wyostrzony i zdjęcia lepiej oddają jego rzeczywisty wygląd. Miłego oglądania... Na dniach wstawię nowe zdjęcia w plenerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Nie wierzę, że jest to twój pierwszy model... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts