MICHNIK Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 VW T1 Samba Bus 1:24 Revell Model wykonany wyłącznie przy użyciu pędzli (bez użycia aerografu i sprayów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 A na drzwiach bocznych zostały chyba ślady po wypychaczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Lipca 2014 Świetny model! Super zdjęcia! Bardzo mi się podoba! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 14 Lipca 2014 Autor Share Napisano 14 Lipca 2014 Ciesze się, że się podoba Tym bardziej, że to mój pierwszy wykonany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 14 Lipca 2014 Autor Share Napisano 14 Lipca 2014 Co do zdjęć, to pozostawiają jeszcze wiele do życzenia ;) Jako ciekawostkę powiem, że przedostatnie zdjęcie zrobiłem telefonem (sony xperią s) :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Witaj, super ten T1, bardzo ładnie Ci wyszedł efekt eksploatacji, ten cały brud, rdza itd. Zdjęcia w plenerze, to co lubię najbardziej - świetnie Ci wyszły, z ciekawości, jaki masz aparat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Ge nial nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shakal84 Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Mega masz mega talent, nie myślaleś żeby na tym jakoś hm zarobić ? :X ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Ładnie Mój wygląda chaotycznie ale to był muj pierwszy złomek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Kilka godzin i już fotka admina... Co tak szybko? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Wszystko ladnie i pieknie, robi wrazenie. Tylko, jak dla mnie,cos zbyt pieknie jak na pierwszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 No mistrozstwo świata . Super wykon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKaroler3K Napisano 15 Lipca 2014 Share Napisano 15 Lipca 2014 Gratuluję fotki admina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Zmien tablice na jakies afrykanskie, albo zdrap plakietki rejestracyjne. W Niemczech taki szrot nie zostalby wypuszczony na ulice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 16 Lipca 2014 Autor Share Napisano 16 Lipca 2014 Witaj, super ten T1, bardzo ładnie Ci wyszedł efekt eksploatacji, ten cały brud, rdza itd.Zdjęcia w plenerze, to co lubię najbardziej - świetnie Ci wyszły, z ciekawości, jaki masz aparat? Pozdrawiam Miło mi, że się podoba większość zdjęć wykonałem Nikonem D40x. Ale jako ciekawostkę powiem, że przedostatnie zdjęcie (zdjęcie admina) zrobiłem telefonem Sony Xperią S jak widać, dobre zdjęcie można zrobić praktycznie wszystkim. Te, które zrobiłem lustrzanką są pierwszymi zdjęciami jakie zrobiłem i nie są takie jakie być powinny. Na dniach wstawię nowe zdjęcia z poprawionym balansem bieli, zwiększoną głębią ostrości i atrakcyjniejszym otoczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 17 Lipca 2014 Autor Share Napisano 17 Lipca 2014 Zmien tablice na jakies afrykanskie, albo zdrap plakietki rejestracyjne. W Niemczech taki szrot nie zostalby wypuszczony na ulice! https://www.google.pl/search?q=vw+t1+rot&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_RvHU7rxH4LOOMeRgGg&ved=0CCEQsAQ&biw=1280&bih=642#q=vw+t1+rat&tbm=isch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 https://www.google.pl/search?q=vw+t1+rot&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_RvHU7rxH4LOOMeRgGg&ved=0CCEQsAQ&biw=1280&bih=642#q=vw+t1+rat&tbm=isch Ktory z zardzewialych ma tablice rejestracyjne? Na zdjeciach wszystkie sa wyrejstrowane i stoja na szrotach. Do ruchu sa dopuszcone tylko te wyremontowane i sprawne technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 17 Lipca 2014 Autor Share Napisano 17 Lipca 2014 https://www.google.pl/search?q=vw+t1+rot&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_RvHU7rxH4LOOMeRgGg&ved=0CCEQsAQ&biw=1280&bih=642#q=vw+t1+rat&tbm=isch Ktory z zardzewialych ma tablice rejestracyjne? Na zdjeciach wszystkie sa wyrejstrowane i stoja na szrotach. Do ruchu sa dopuszcone tylko te wyremontowane i sprawne technicznie. Pierwszy z brzegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 (edytowane) Zdrap te malenkie znaczki na tablicach rejestracyjnych i wszystko bedzie O.K. To wlasnie je sie usuwa przy wyrejstrowaniu samochodu. Edytowane 17 Lipca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Pozwólcie na jedną uwagę ode mnie. Czy wszystko co robimy w modelarstwie ma pokrywać się z rzeczywistością? To modelarstwo, hobby, dobra zabawa a takie detale schodzą na daleki plan a to czy by został dopuszczony czy nie to kij na to kładę i podziwiam model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 17 Lipca 2014 Autor Share Napisano 17 Lipca 2014 Pozwólcie na jedną uwagę ode mnie. Czy wszystko co robimy w modelarstwie ma pokrywać się z rzeczywistością? To modelarstwo, hobby, dobra zabawa a takie detale schodzą na daleki plan a to czy by został dopuszczony czy nie to kij na to kładę i podziwiam model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Pięęęęękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHNIK Napisano 17 Lipca 2014 Autor Share Napisano 17 Lipca 2014 Nowe foty! Poprawiłem wydech i całe podwozie. Zdjęcia zrobiłem z lepiej ustawionym balansem bieli i zwiększoną głębią ostrości dzięki czemu cały model jest wyostrzony i zdjęcia lepiej oddają jego rzeczywisty wygląd. Miłego oglądania... Na dniach wstawię nowe zdjęcia w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 Nie wierzę, że jest to twój pierwszy model... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi