Solo Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Dysze na zewnątrz to chyba w tej sytuacji najlepiej po prostu pomalować burnt iron, bo jego kolor najbardziej temu co widać na zdjęciu, na to ewentualnie jakiś pigment, np. dark iron, żeby to troszkę zróżnicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Chyba tablica przyzadow tego kierowcy nie w tym kolorze. Chyba powinna byc czara Panie kolego a tablica przyrzadow dalej nie podmalowana. Wiesz zaczyna mi to przypominac jeden z dosc kontrowersyjnych warsztatow ostatnich tyg. Tak na potwiedzenie https://www.google.co.uk/search?q=f18+ef+super+hornet+cockpit&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=eooYVMnfMozy7Abg-YCoDA&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=622#imgdii=_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 16 Września 2014 Autor Share Napisano 16 Września 2014 (edytowane) - to co jest na szaro ma być na czarno tak? czy coś innego? Edytowane 16 Września 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 W zasadzie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 16 Września 2014 Autor Share Napisano 16 Września 2014 trzeba wtedy to przemalować i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Jak to wygląda z zewnątrz, bo środek jeszcze nie ruszany: ( lewy czy prawy ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Jak dla mnie to prawy , ale moją opinią się nie kieruj bo według grona "expertów" na myśliwcach ja się nie znam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Prawy jest bliższy temu co w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Jak dla mnie to prawy , ale moją opinią się nie kieruj bo według grona "expertów" na myśliwcach ja się nie znam ;) Daz nie przejmuj się. ja też się nie znam na myśliwcach i ten też moim pierwszym , a fala krytyki pewnie tu też zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Prawy jest bliższy temu co w oryginale. Mi też prawy bardziej odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Tablica została przemalowana mam nadzieję że teraz jest w miarę dobrze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Hej, wygląda teraz w pytę! Naprawdę świetnie wygląda ta kabinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 wklejoną było trochę ciężko przemalować ale jakoś to wyszło względnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 Panowie jaki kolor sprayu TAMIYA byście polecili aby pomalować tego F-18 ?? Żeby kolor był odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 xf-19, to powinien być dobry kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 ale to nie jest spray Daz. Chciałem coś z tego http://www.tamiya.com/english/products/list/as.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Macie rację, jakoś nie zwróciłem uwagi że mówimy o gotowych sprayach, a nie po prostu kolorze Tamiya. To może AS7, przynajmniej na wzorniku wygląda podobnie do XF-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 Może i ten kolor Tamiya AS7 by pasował ale niech się jeszcze inni wypowiedzą tyle że góra różni się kolorem od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 Dysze wyglądają tak: a jasny kolor jeszcze troszkę wybrudzę ale to jak farba wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 Może i ten kolor Tamiya AS7 by pasował ale niech się jeszcze inni wypowiedzą tyle że góra różni się kolorem od dołu. Panowie jakieś pomysły jeszcze odnośnie farb w sprayu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 nie koniecznie tamiya, ogólnie mi chodzi o spray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 kolory bardzo zbliżone do tych co trzeba, ale za to cena revella to prawie dwa razy tamiya :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 20 Września 2014 Autor Share Napisano 20 Września 2014 Zbiornik na paliwo skończony w 50%: MK 83 GP Bomb skończone w 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 23 Września 2014 Autor Share Napisano 23 Września 2014 Dokleiłem resztę skrzydeł, stateczniki poziome o raz przymierzyłem jak F-18 wygląda kołami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Fajniutki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi